Özdilek

Siyaset

Kadınlar en büyük dayanağımız

CHP İl Kadın Kolları Örgütü tarafından düzenlenen kahvaltıda konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, 5 vekil çıkaracaklarını ve 6 vekili de zorlayacaklarını belirterek, “5,6 yıkmaz ama zarar verir” dedi

30 Kasım 2014 Saat: 17:28
Kadınlar en büyük dayanağımız
Kadınlar en büyük dayanağımız

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi. Kahvaltı programına CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan’ın yanı sıra tüm ilçelerden partililer katıldı. Programda konuşan CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, seçimlerde en büyük dayanaklarının gençler ve kadınlar olduğunun altını çizerek, Kocaeli’de en az 5 milletvekili hedefleri olduğunu yineledi.
HEDEF 5,6


Birlikte yapılan kahvaltının ardından  programın ev sahibi konumunda bulunan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal söz aldı. Yolcubal, “Deprem biliminde 5,6 sarsıntısı belki yıkmaz ama oldukça zarar verir. Biz de Kocaeli’de bunu hedefliyoruz. En az 5 milletvekili çıkarmayı, 6 milletvekilini de zorlamayı istiyoruz. CHP’li kadınlar olarak biz bu hedefe uygun çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.


EN BÜYÜK GÜÇ KADINLAR
Yolcubal sonrasında konuşan İl Başkanı Yalçın Kuşkan ise “Sayın başkanımız mesleksel bir yaklaşımda bulunarak hedef 5,6 diyor. Doğru diyor. Bizim Kocaeli’deki amacımız en az 5 milletvekili çıkarmak ve 6 milletvekilini zorlamaktır. Önümüzdeki süreç içerisinde bu hedefe uygun bir şekilde çalışacağız. Sayın genel başkanızın da ifade ettiği gibi seçimlerde en büyük dayanağımız kadın arkadaşlarımız ve gençlerdir. Ben bu sonucu alacağımıza inanıyorum. Kocaeli’de 5-6 milletvekili demek ülkede CHP iktidarı demektir” açıklamasında bulundu.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat