Özdilek

Güncel

DSP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan “sahte kabadayı” benzetmesi

DSPİl Başkan Yardımcısı Kadir Uğur Yılmaz, iktidar partisinin dış politikadaki tavrını Kemal Sunal’ın Sahte Kabadayı filmindeki Kabadayı karakterine benzetti.

29 Ocak 2015 Saat: 17:43
DSP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan “sahte kabadayı” benzetmesi
DSP İl Başkan Yardımcısı Yılmaz’dan “sahte kabadayı” benzetmesi

Demokrat Sol Parti (DSP) İl Başkan Yardımcısı Kadir Uğur Yılmaz önceki akşam düzenlediği basın açıklamasında 12 senedir iktidar olan AKP’nin dış politikadaki tavrını eleştirdi. Yılmaz, “12 yılda ne Filistin, ne de akan kan durdu. Ne de bölgede hükmümüz kaldı. İsrail Ramazan’da çocuk katletti, mahalleye daldı çoluk çocuk sivilleri katletti, Mescid-i Aksa’ya girdi, Müslümanları kapattı. Kimse İsrail’e ‘one munite’ demedi. Birkaç cılız açıklamadan başka bir şey yapılmadı” dedi.


GÜVENLİK PAKETİNİ ELEŞTİRDİ

AKP’nin dış politikasını Kemal Sunal’ın Sahte Kabadayı filminde canlandırdığı Kabadayı’ya benzeten Kadir Uğur Yılmaz, “Ses var ama icraat yok” dedi. Açıklamasında geçen hafta açıklanan güvenlik paketini de sorgulayan Yılmaz, “Bu paketle iletişim gizliliği, özel hayatın mahrumiyetinin hiçbir mahkeme kararı olmaksızın telefonların 48 saat dinlenmesi, mahremimizin delil olarak kullanılması demek” ifadelerini kullandı.

 

“DSP HESAPLAŞMA PEŞİNDE DEĞİL”

DSP’nin hesaplaşma peşinde olmadığını söyleyen Yılmaz, “Muhalefet partilerine tavsiyemiz, seçimlerde kime teveccüh ederse etsin halkımızı koyun, trol gibi kelimelerle yaftalamaması. Unutmayalım ki herkes aynı dünyaya farklı pencerelerden bakar” diyerek muhalefet partilerine önerilerde bulundu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat