Özdilek

Güncel

Derince’de Kutlu Doğum Haftası başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın öncülüğünde her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, Derince’de vatandaşların yoğun katılımıyla başladı.

13 Nisan 2014 Saat: 17:52
Derince’de Kutlu Doğum Haftası başladı
Derince’de Kutlu Doğum Haftası başladı

Hz. Muhammed’in dünyaya gelişi nedeniyle her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri Derince’de başladı. Bu yıl “Hazreti Peygamber, Din ve Samimiyet” temasıyla düzenlenecek olan etkinlikler ile Hz. Peygamber’in 1443. doğum günü kutlanıyor. Vatandaşlar, Derince Kent Meydanı’nda Kutlu Doğum Haftası öncesi yapılan ilk programa yoğun yağmura rağmen büyük ilgi gösterdi.

 

PROTOKOL ÇİÇEK DAĞITTI

Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark ve Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık’ın da katıldığı program öğle namazının ardından gerçekleştirildi. Protokolün vatandaşlara çiçek dağıttığı etkinlikte, katılımcılara ayrıca etli pilav ve ayran ikramı da yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat