Özdilek

Siyaset

EMİNE ÖZCAN FARKI

Yeni açılışı yapılan Çayırova Cumhuriyet Kadınları Derneği tarafından Eskihisar Sahil restorantta, hem dayanışma ve kaynaşma, hem ev kadınlarının evlerinde yaptığı ve dernekte sergiledikleri el emeğinin değerlendirilmesi hem de eğl

16 Mart 2015 Saat: 20:14
EMİNE ÖZCAN FARKI
EMİNE ÖZCAN FARKI

İlimizin tanınmış ve saygın isimlerinden Emine Özcan başkanlığında ve Emel Güler, Hatayi Sönmez, Şeri  Şen Yönetemindeki Cumhuriyetçi Kadınlar Derneğinin gecesine özellikle kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

 

GECEYE YOĞUN İLGİ VARDI

 

Geceye, dernek üyeleri ve çok sayıda bayanın yanı sıra  CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya  ve Yönetim Kurulu üyesi Lütfi ilhan, Çayırova  Belediye Meclis üyesi Hüseyin Tarakçı, Gebze CHP ilçe başkanı Yakup Yılmaz, Avukat Güner Anlar Baş, ADD Gebze Şube başkanı Nilgün Aydın, Gebze CHP Kadın Kolları başkanı  Birgül Belek, Çayırova CHP Kadın  Kolları başkanı Türkan Kılıç ve  İşadamı Meşaik karakuş da geceye katıldı.Ayrıca CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Semra Başlak ve Nurhan Atalay da gecede yerini aldı.

 

AYRIMSIZ HERKES DAVETLİ

 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Emine Özcan, derneklerinin ayrımsız herkese açık olduğunu, bu yüzden geceye siyasi parti, dernek ve kişi ayrımı yapmadan herkesi bizzat davet ettiklerini,  amaçlarının öncelikle kadın hakları, kültür ve sanat etkinlikleri,  bölgedeki kadınlarla dayanışma, el emeklerinin değerlendirilmesine katkı olduğunu vurguladı. Özcan, derneğin kurucusu ve bir süre önce vefat eden Leyla Kemiksiz anmayı da ihmal etmedi.

 

EV KADINLARININ GÖZ NURU DEĞERLENDİRİLDİ

 

Yine Ergün Türkmen ve Gurup çeşni’nin şarkı ve türküleri ile eğlenen bayanlar, gecenin sonunda el emeği ürünler için çekiliş yaptılar. Ev kadınları evlerinde yaptıkları dikiş, nakış ve örgü ürünlerini dernek aracılığıyla değerlendirdiler. Ev kadınlarına bütçelerine katkı yapıldı. Dernek başkanı emine Özcan bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat