Özdilek

Güncel

Rıdvan Şükür, Sırt Çantalılar Grubuna Katılıyor.

Dağcı Rıdvan Şükür, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 19’uncu kez düzenlen EMITT turizm fuarında Sırt Çantalılar grubuna davet edildi.

30 Ocak 2015 Saat: 14:25
Rıdvan Şükür, Sırt Çantalılar Grubuna Katılıyor.
Rıdvan Şükür, Sırt Çantalılar Grubuna Katılıyor.

Turizm ve seyahat fuarı Emıtt’de Sırt çantalılar grubu yöneticileri Engin Kaban ve Burak Akın ile görüşen dağcı Şükür, grubun pozitif enerjisinden etkilendiğini söyledi. Sırt çantalılar grubu üyelerinin ortak özelliği olan özgür seyahat etmeyi sevdiğini söyleyen Şükür, kendisini gruba davet eden yetkililere teşekkür etti. Yunanistan, İtalya, Almanya, Japonya ve Suriye’nin de aralarında bulunduğu ülkelere seyahat ettiğini belirten şükür,  Sırt Çantalılar grubunun uzun zamandır takipçisi olduğunu söyledi.

Atlas okyanusundan pasifik’e kadar değişik vesileler ile seyahat eden Rıdvan Şükür, günümüzde ülkemizde 9 günü bulan etkinlikler yapıyor, yürüyor, seyahat ediyor.  Yakın birzamanda Frig yolu ve Hitityolunda yürüyen dağcı Şükür,  Safranbolu – Eflani aralarında bulunan Katır yolunda da yürümüştü. Yakın zamana kadar Gebze Dağcılık ve doğa sporları Kulübünün (GEDOSK)başkan yardımcısı olarak görev yapmıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat