Özdilek

Güncel

Böyle diktatör dizilerde bile görülmedi

Zaman okuyucuları, Kocaeli Adliyesi önünde adalet nöbetine devam ediyor.

17 Aralık 2014 Saat: 15:49
Böyle diktatör dizilerde bile görülmedi
Böyle diktatör dizilerde bile görülmedi

Temsili ayakkabı kutuları, gemicik ve dolarlarla eylem yapmaya devam eden okurlar, adaletin tecelli etmesini bekliyor. “Böyle diktatör dizilerde bile görülmedi” pankartlarıyla protestolarına devam ediyorlar.

Bir kaç gün önce basına yapılan operasyonlarda Zaman Gazetesi genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve bazı emniyet mensuplarının da arasında bulunduğu 31 kişinin tutuklanmasıyla başlayan tepkiler ilimizde de devam ediyor. İki gündür adliye önünde bekleyen Zaman Gazetesi okuyucuları adalet nöbetlerine devam ediyor. Yaptıkları temsili gemicik ve ayakkabı kutularıyla tepkilerini dile getiriyorlar.

 

ADALET BEKLEYİŞİ

Son günlerdeki tutuklamaları protesto etmek amacıyla adliye önünde toplanan Zaman Gazetesi okurları adalet tecelli edene kadar bekleyeceklerini söylediler. Ellerinde Zaman ve Bugün gazeteleriyle, tutuklamaları sessizce protesto eden grubun bekleyişi devam ediyor. Yağan yağmur altında şemsiye açarak bekleyen gurup bir an evvel adaletin tecelli etmesini bekliyor.


“BÖYLE DİKTATÖR GÖRÜLMEDİ”

“Böyle diktatör dizilerde bile görülmedi” yazan pankartlarla, ayakkabı kutularıyla ve temsili dolarlarla protestolarına devam eden Zaman okurları, Cumhurbaşkanına göndermede bulunarak yapılanların bir zulüm olduğunu ve ne yaparlarsa yapsınlar zulüm ile abad olunamayacağını, bu yapılanların kimseye bir fayda getirmeyeceğini söyleyerek adalet bekleyişlerine devam ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat