Özdilek

Kültür/Sanat

Uluslararası İşçi Filmleri 12 Aralık’ta İzmit’te

Kocaeli'de 9. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali başlıyor.

9 Aralık 2014 Saat: 14:28
Uluslararası İşçi Filmleri 12 Aralık’ta İzmit’te
Uluslararası İşçi Filmleri 12 Aralık’ta İzmit’te

Bu seneki sloganı "Her yer Festival Her yer Direniş" olan festival 12-15 Aralık tarihleri arasında Mimarlar Odası Taş Bina, Kedi Kafe, Mavi Siyah Kafe, Talpa Kültür Sanat Kafe, Eğitim-Sen Toplantı Salonu ve Halkevleri Şubeleri’nde yapılacak gösterimlerle 4 gün boyunca kentimizde olacak. Açılış yürüyüşü saat 18:00’de Cumhuriyet Parkı’ndan başlayacak. Festival açılışı saat 19:00’Da İzmit Halkeğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Festivalde açılış filmi olarak "Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek" yönetmen Reyan Tuvi'nin katılımıyla gösterilecek. Film gösteriminin ardından Engin Altundağ’ın fotoğraf sergisi, İlker Kılıçer’in pandomim gösterisi ve müzik ve şiir dinletileri ile program sürecek.

Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’ni destekleyen kuruluşlar şöyle;
DİSK / Dev Sağlık-İş, Birleşik Metal-İş, Genel-İş, Emekli-Sen KESK/ Eğitim-Sen, BES, Tüm Bel-Sen, TMMOB/MMO Kocaeli Şubesi, EMO Kocaeli Şubesi, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Tabip Odası, Kocaeli Halkevleri, Kocaeli Kadın Platformu, Kolektif Sinema, Kocaeli LGBTİ İnsiyatifi, Kocaeli Kültür Kolektifi, Yenikent Dayanışması, Mavi Siyah Kültür Kafe, Talpa Kültür Sanat Kafe.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat