Özdilek

Sağlık

Kaçak İşyerinde Bozuk 45 Kilo Kokereç Malzemesi Ele Geçirildi

İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimde piyasaya sürülmek üzere 45 kilo bozuk kokoreç malzemesi ele geçirildi.

22 Haziran 2016 Saat: 23:34
Kaçak İşyerinde Bozuk 45 Kilo Kokereç Malzemesi Ele Geçirildi
Kaçak İşyerinde Bozuk 45 Kilo Kokereç Malzemesi Ele Geçirildi

Vatandaşların ihbarı üzerine, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, Bekirdere Mahallesi Başaran Caddesi’nde bir depoya baskın düzenlediler. Yetkililer, Ö.D. isimli şahsa ait ruhsatsız işyerinde hijyen ve sağlık kurallarından uzak şekilde  sakatat depolandığın ve bunların işlendikten sonra piyasaya sürüldüğünü belirlediler. Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yapılan baskında, kokoreç yapımında kullanılan bağırsak ve hayvansal iç yağ ve sakatat ürünlerine el konularak imha edildiğini söyleyen İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Muhammet Ergin,” ruhsatsız işyerini mühürleyip 45 kilogram kokoreç malzemesi de imha edildi. Vatandaşların sağlığını ilgilendiren konularda kimseye taviz vermemiz mümkün değildir. Bu tür denetimlerimiz artarak devam edecek”  dedi.  Hijyen ve sağlık kurallarından uzak bir ortamda kokoreç malzemesi bulunduran işyeri sahibi hakkında Tarım İlçe Müdürlüğü’nün de 5 bin Lira para cezası kestiği öğrenildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat