Özdilek

Siyaset

AKP’nin Derince’de Başarısızlık Belgesi

Saadet Partisi Derince İlçe Teşkilatı haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı açılışında gündemi değerlendiren Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı Halil Kayın şunları ifade etti:

7 Haziran 2016 Saat: 12:32
AKP’nin Derince’de Başarısızlık Belgesi
AKP’nin Derince’de Başarısızlık Belgesi

Hükümette 13.yılını, Derince Belediyesi’nde 10.yılını tamamlayan AKP; Derince’de dişe dokunur hiçbir hizmet yapmamıştır. AKP Derince’de sınıfta kalmıştır. Derince’nin 10 yılını çalmıştır. Derince’lileri hak ettiği hizmetten mahrum bırakmıştır. AKP 1.dönemde başarısız bulduğu Haydar Bey’i, 3.dönemde yeniden Derince’ye ceza gibi geri göndermiştir.

 

3 Dönemde 3 İcraat Yok

Derince Belediyesi’nde 3.dönemin 3.yılına giren AKP, hiçbir iş yapmadığı gibi,  Alemdar döneminde yapılan sokak çeşmelerini bile söktü. Bir de çok çalışıyorlarmış edası ile bilgisayarda resim çizdirerek dergi yayınlamış. Yavuz hırsız evsahibini bastırırmış. Yayınladıkları cek-cak dergisinde 2 tane yapılmış bitirilmiş resim var. Biri, borcu 10 yılda zor bitirilen Harikalar Sahili. Diğeri de, 2 dönemde tamamlanan ama 2 yılda çatısı akmaya başlayan Merkez Camii. Derginin geri kalanında güya yapılması planlanan projeler var. Dostlar alış-verişte görsün. Görende ilk dönemleri ilk aylarında heyecanla proje kitabı bastırmışlar zanneder. Bırakın millete algı oyunu yapmayı da 10 yıldır ne yaptınız onları yayınlayın.

Cumhurbaşkanı’nın bir türlü kapısından ayrılmadığı, 2 yüzlü Hiristiyan Birliği Avrupasına kullandığı cümle aslında AKP’lilere de pek uygun: Arkadaş ‘’delikanlı olun, ciğerimi, yiyin.’’

Yapmadıklarınızı değil, yaptıklarınızı yayınlayında notunuzu verelim, hak ederseniz teşekkür edelim. Başkanlık yerine amirlik yapan Haydar Bey, resim çizdirmeyi bırakıp Derince için icraat yapsın artık!

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat