Özdilek

Güncel

Başkan Üzülmez’den hasta hemşerilerine moral

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geçirdikleri çeşitli rahatsızlıklar sonrası tedavileri süren hasta hemşerilerini evinde ziyaret ederek moral verdi.

20 Mart 2015 Saat: 12:43
Başkan Üzülmez’den hasta hemşerilerine moral
Başkan Üzülmez’den hasta hemşerilerine moral

Yoğun çalışma temposuna rağmen halkın yanında olmaya özen gösteren ve sağlık konusundaki hassasiyeti ile dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, rahatsız olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Hüseyin Üzülmez, geçirdikleri çeşitli hastalıklar sonrasında evlerinde dinlenmekte olan Kartepelilere moral verdi. Başkan Üzülmez, hasta ziyaretlerini sırasıyla Çamlık, Uzunçiftlik ve Ertuğrulgazı Mahalleleri’nde gerçekleştirdi.

 

Ziyaretlerine ilk olarak Çamlık Mahallesi'nden başlayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Enes Pestil’i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kartepeli genç Enes ve ailesine acil şifalar dileyen Başkan Üzülmez, ihtiyaç duydukları konularda yardımcı olmak adına üzerlerine düşeni her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

 

Gün içindeki ikinci hasta ziyaretini de Uzunçiftlik Mahallesi’ndeki Yılmaz Ailesi’ne gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, Hasta Kenan Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

 

Günün son hasta ziyaretini de Ertuğrulgazi Mahallesi’nde ikamet eden Salih Yıldız isimli vatandaşımıza gerçekleştiren Başkan Hüseyin Üzülmez, “Vatandaşlarımın iyi de günde kötü günde de yanlarında olmaya özen gösteriyorum, hasta hemşerilerinin hepsine Allah’tan acil şifalar dilerim.” dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat