Özdilek

Kültür/Sanat

Kocaeli'de yaşayan Muğlalılar organize ediyor

Kocaeli'de yaşayan Muğlalılar, Cem Yılmaz’ın başrolünü oynadığı “İftarlık Gazoz” filminin oyuncularına yarın Seymbol AVM ’de bir kokteyl verecek.

5 Şubat 2016 Saat: 15:37
Kocaeli'de yaşayan Muğlalılar organize ediyor
Kocaeli'de yaşayan Muğlalılar organize ediyor

Kocaeli'de yaşayan Muğlalılar, 29 Ocak’ta vizyona giren ve ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın başrolünü oynadığı “İftarlık Gazoz” filminin oyuncularına yarın Seymbol AVM Cinemarine’de bir kokteyl verecek.

29 Ocak tarihinde Symbol AVM Cinemarine Sinemalarında vizyona giren “İftarlık Gazoz” filminin oyuncuları yarın ilimize geliyor. Filmin çekimleri  Muğla’da gerçekleştirildiği için ilimizde yaşayan Muğlalılar, filmin oyuncularını düzenleyecekleri bir kokteylde ağırlayacak. Kokteyle ünlü komedyan Cem Yılmaz yurt dışında olduğu için kokteyle katılamayacak ancak  filmin yönetmeni Yüksel Aksu ve diğer bütün oyuncular kokteylde hazır bulunacak. Kokteyl, Symbol AVM Cinemarine’de 15.30'da başlayacak. Kokteylin ardından oyuncular ile birlikte “İftarlık Gazoz” filmi izlenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat