Özdilek

Sağlık

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nden Menopoz Farkındalığı

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri, Marmara Bölgesinde ilk olarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açılan Menopoz Okulu eğitimlerine katıldı.

27 Ekim 2016 Saat: 12:25
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nden Menopoz Farkındalığı
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü’nden Menopoz Farkındalığı

Kartepeli kadınlar 18 Ekim Dünya Menopoz Günü farkındalığını sağlamak ve kadınları bilinçlendirmek için düzenlenen seminerle, menopoz ile ilgili olası sağlık sorunları hakkında doğru bildikleri yanlışları düzeltme ve bilmediklerini de öğrenme imkanı buldular.

 

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin, psikolog, kadın doğum uzmanı, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimcilerinin oluşturduğu uzman bir ekip, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübünün tüm sorularını yanıtladı. Uzmanlar Kartepeli Kadınlara, menopoz, menopoz öncesi ve menopoz sonrası dönemlerde doğru beslenme ve doğru egzersiz yöntemlerini ayrıntıları ile anlattı. Etkinlikte ayrıca “Dünya Menopoz Günü” için pasta kesilerek, Kartepeli Hanımlara çeşitli ikramlar da yapıldı. 

 

Etkinlik sonunda eğitim programına katılan Kartepeli kadınlar, her kadını ilgilendiren böyle önemli bir konuda eğitim almalarına imkan sağlayan Başkan Üzülmez’e ve Kadınlar Kulübü Yetkililerine teşekkür etti. Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü yetkilileri de, kadın sağlığı konusunda önemli bir yere sahip olan menopozla ilgili seminerde Kartepeli hanımları ağırladıkları için hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’e teşekkür ederek, günün anısına Kartepe manzaralı saat takdim ettiler.   

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat