Özdilek

Güncel

Yuvam Akarca’da büfe kundaklandı

İzmit Yuvam Akarca Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir büfe kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.

20 Kasım 2014 Saat: 17:17
Yuvam Akarca’da büfe kundaklandı
Yuvam Akarca’da büfe kundaklandı

İzmit Yuvam Akarca Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı karşısında bulunan Doğukan Büfe gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verilerek kundaklandı.  Alınan bilgiye göre gece saatlerinde büfesinin kundaklandığını haber alan büfe sahibi Fevzi Yolcu, hemen olay yerine geldi. Alevlere müdahale eden Fevzi Yolcu yangın büyümeden alevleri kontrol altına alarak söndürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde detaylı incelemelerde bulundu.

Olaydan sonra polise ifade veren büfe sahibi Fevzi Yolcu, “Dükkanıma daha önce de hırsız girmişti. Kundaklamaya teşebbüs olayları meydana gelmişti. Bana 80 lira borcu olan bir müşterim daha önce hırsızlık yapmıştı. Bunu da büyük ihtimal o yaptı” dedi. Yaklaşık 2 bin TL maddi hasarın meydana geldiği büfenin sahibi Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulunacağı öğrenilirken polis ekipleri konuyla alakalı olarak soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat