Özdilek

Güncel

James Bond’un Aston Martın’i Ankaralıları Büyüledi

Ankara’da Bir Ajan Otomobili James Bond’dan II. Elızabeth’e Jest

3 Haziran 2016 Saat: 10:42
James Bond’un Aston Martın’i Ankaralıları Büyüledi
James Bond’un Aston Martın’i Ankaralıları Büyüledi

James Bond’un son filmi “Spectre” için sadece 10 adet üretilen DB10,  Queen’s Birthday Party’de Ankaralıları büyüledi. Ankara’daki Birleşik Krallık Büyükelçiliği’nde İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 90. doğum günü için İsrail’den getirilen Aston Martin DB10 gecenin göz bebeği oldu.

İkonik İngiliz spor otomobil üreticisi Aston Martin, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in 90. doğum günü için düzenlenen partide, James Bond’un son filmi “Spectre’’ için sadece 10 tane üretilen Aston Martin DB10’nin yanı sıra RapideS modellerini sergiledi.

1 Haziran’da gerçekleştirilen Queen’s Birthday Party’de ilk defa Ankaralıların beğenisine sunulan iki model, tasarımı ve eşsiz çizgileriyle dikkatleri üzerine çekti. 15 Temmuz’da düzenlenecek olan Summer Garden Party’de de sergilenecek olan DB10 sonrasında 3 ay Türkiye’de kalarak Aston Martin ve James Bond tutkunları için sergilenecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat