Özdilek

Kültür/Sanat

KASK'ta USTALARIMIZDAN Sergisi

“USTALARIMIZDAN” Sergisi tüm Türkiye’yi geziyor. Ankara, Bodrum, Kuşadası, Aydın, Marmaris, Alanya, İzmir, İstanbul'dan sonra şimdi de Kocaeli'nde.

24 Mart 2016 Saat: 20:11
KASK'ta USTALARIMIZDAN Sergisi
KASK'ta USTALARIMIZDAN Sergisi

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği KASK 'ta açılışı 22 mart 2016 Salı günü saat 19:00 da gerçekleştirilen, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) 'nin düzenlediği Ustalarımızdan sergisi büyük ilgi görerek devam ediyor.Ülkemiz fotoğrafının bugün ulaştığı noktalara gelmesinde çok büyük katkısı ve emeği bulunan 1950 öncesi doğumlu 24 fotoğraf ustasının eserlerini bir araya getiriyor.

 Ara Güler, Ozan Sağdıç, Ersin Alok, Mehmet Bayhan, Ergun Çağatay, Tuğrul Çakar, İsa Çelik, Gültekin Çizgen, İbrahim Demirel, H. Nadir Ede, Necmettin Külahçı, Güler Ertan, Faruk Ertunç, Ahmet Esmer, Sıtkı Fırat, Ahmet Öner Gezgin, İlyas Göçmen, Sabit Kalfagil, İzzet Keribar, A. Halim Kulaksız, Lütfi Özgünaydın, Ali Rıza Akalın, Yusuf Tuvi ve İbrahim Zaman'ın 40'lı, 50'li, 60'lı yıllarda çektiği klasikleşmiş fotoğraflarının yanısıra, güncel işlerinin de yer aldığı USTALARIMIZDAN sergisi, Türkiye fotoğrafının nerden nereye geldiği konusunda da bir referans olacak.

 ''USTALARIMIZDAN'' fotoğraf sergisi 4 Nisan 2016 tarihine kadar KASK gösteri salonunda tüm fotoğraf severlere açık olucak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat