Özdilek

Sağlık

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi açıldı

Türkiye’nin en büyük hastane zinciri Medical Park, Kocaeli’de yeni bir markayla hizmet vermeye başladı. VM Medical Park markasıyla faaliyete geçen hastane; kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle bölgede fark yaratacak.

1 Ağustos 2015 Saat: 00:13
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi açıldı
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi açıldı

Türkiye’nin ulaşılabilir ve en yaygın hastaneler grubu olan Medical Park, ülkemizin üretim üssü olarak bilinen Kocaeli’de VM Medical Park markasıyla faaliyete geçti. Sağlıkta hasta odaklı üstün hizmet anlayışı ve multidisipliner tedavi yaklaşımını benimseyen VM Medical Park Kocaeli, 1 Ağustos itibariyle hasta kabulüne başladı.

48 bin metrekare kapalı alanda, 242 yatak kapasitesi, 10 ameliyathane ve 101 poliklinik ile hizmet vermeye başlayacak VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, değişen yaşam şekline adapte olan hastanecilik anlayışını Kocaeli’ye taşıyor. VM Medical Park Kocaeli, dünya ile aynı anda uygulanan tüm teşhis ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman ve akademik hekim kadrosunu çağdaş bir hastane ortamında buluşturuyor.

Medical Park’ın 17 ilde 26 hastaneyle hizmet verdiğini belirten MLP Care Grup Koordinatörü Başak Erel, “MLP Care grubu olarak Türkiye’nin en büyük hastaneler grubu olmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye genelinde 13 bin 500’ü aşkın çalışanımız ve çeyrek asırlık deneyimimizle hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Yeni hastanelerle Türkiye genelinde yaygınlığımızı giderek artıracağız. Bu denli büyük marka gruplarının sorumlulukları da büyük oluyor. Bulundukları kentlerde çeşitli misyonlar üstlenmeleri, önderlik yapmaları gerekiyor. VM Medical Park’ı da Kocaeli’de bu şekilde konumlandırmayı hedefledik. Kişiye özel ayrıcalıklı hizmet anlayışımızı Kocaeli’ye taşıyoruz” dedi.

Kocaeli’de çıta yükselecek

Erel şöyle devam etti: “ VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, deneyim ve performanslarıyla öne çıkarken yüksek standartlarıyla da Kocaeli’de çıtayı yükseltecek. Etkin, sürdürülebilir, dinamik ve takım çalışmasına dayanan işleyiş sistemi ile de sağlıklı bir geleceğin kapılarını aralayacak.”

Sağlıkta dünya standartları sunacak

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü Necip Kozalı ise “ VM Medical Park Hastanesi, bölgede KVC’den kadın hastalıklarına, ürolojiden el cerrahisine kadar hemen her branşta lider doktorları, alanında uzman hemşireleri, alt yapı ve teknolojik özellikleriyle hizmet kalitesindeki çıtayı daha da yükselterek fark yaratacak. Açılış tarihimizden sonraki ilk altı ayda IVF, radyoterapi ve nükleer tıp bölümleriyle de hizmet vermeyi hedefliyoruz. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, sağlıkta yeni bir dönemi başlatıyor. Sadece hastalarımızın değil, çalışanlarımızın da beklentilerine göre hastane hizmetlerini yeniden dizayn ederek yeni bir hastane modeli oluşturduk. Başta Kocaeli ve bölge halkı olmak üzere tüm Türkiye için sağlıkta dünya standartlarında hizmet sunan bir hastane olacağız” diye konuştu.

Türkiye’de son 10 yılda özel hastanecilik sektörünün oldukça geliştiğini vurgulayanKozalı şöyle devam etti: “VM Medical Park, Kocaeli’de tedavi yaklaşımları kadar misafir hizmetleri ve hasta bakım anlayışıyla adından söz ettirecek. Hastalarımıza ameliyat öncesi ve sonrasında ev konforunda bir bakım hizmeti sunacağız. ”

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Kamil Toker, Kocaeli ve Doğu Marmara Bölgesi’nin en iyi hastanelerinden birisi olmayı hedeflediklerini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Üniversitelerle afiliasyonlar hedefleyerek akademik yönümüzü güçlendirerek Kocaeli’ne üst düzey bir sağlık hizmeti sunacağız. 80 yatak kapasitesiyle Kocaeli’nin en büyük erişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesine sahip hastanelerinden biri olacağız.”

SYMBOL Alışveriş ve Yaşam Merkezi içerisinde yer alan, şehre yakın olması açısından da ulaşımda büyük avantaj sağlayacak olan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kısa zamanda bölgenin referans hastanesi olma hedefiyle sağlıkta yeni bir ekolün öncülüğünü üstlenecek. Uluslararası kalitede hizmet verecek olan hastanede; kardiyolojiden ortopediye, ürolojiden tıbbi onkolojiye, nörolojiden plastik rekonstrüktif cerrahiye birçok farklı branş yer alıyor.

ALANINDA ÖNE ÇIKAN HEKİMLERİMİZ

Kadın Hastalıkları ve Doğum; Doç. Dr. Eray Çalışkan, Op. Dr. Gökhan Gümüştaş, Op. Dr. Lütfiye Ünlü Civak, Op. Dr. İnci Çavuşoğlu, Op. Dr. Bertan Akar, Op. Dr. İsmail Yılmaz

Ortopedi; Doç Dr. Halil Bekler, Op. Dr. Yiğit Erdağ , Op. Dr. Mehmet Kezer, Op. Dr. Talat Çağırmaz

Genel Cerrahi; Prof. Dr. Ahmet AlponatOp. Dr. Tuğrul Civak

KVC; Prof. Dr. Haluk AkbaşOp. Dr. Ali Özerdem

Üroloji; Doç. Dr. Kürşat ÇeçenOp.Dr. Ali SarıbacakOp. Dr. Onur Serin

Dahiliye; Uz. Dr. Gülçin Akı , Uz. Dr. Zeliha Aydın, Uz. Dr. Can Çabukbaş,

Çocuk Sağlığı; Uz. Dr. Suat Gürkan, Uz. Dr. Gülten Asal, Uz. Figen Deniz, Uz. Dr. Sevinç Tugay, Uz. Dr. Berat Yücel, Uz. Dr. Ali Eynallı

Göğüs Hastalıkları; Prof. Dr. Yalçın Karakoca, Uz. Dr. Seha Akduman,

Göğüs Cerrahisi; Prof. Dr. Gökhan Hacıibrahimoğlu, Dr. Ferzat Zonüzi

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon; Uz. Dr. Özbil Güler, Dr. Ertunga Öney

Beyin Cerrahisi; Op. Dr. Kemal Keşmer, Op.Dr. Saim Kale

Kulak Burun Boğaz; Prof. Dr. Mete İşeri, Op. Dr. Korhan Asal

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat