Özdilek

Güncel

Genç Girişimciler Merkezi kuruluyor

İzmit Belediyesi, kentimizdeki genç girişimciler için bir merkez kuruyor. Merkezin kısa süre sonra faaliyete geçeceği öğrenildi

26 Nisan 2015 Saat: 12:23
Genç Girişimciler Merkezi kuruluyor
Genç Girişimciler Merkezi kuruluyor

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın talimatıyla şehirde bir ilk daha gerçekleştiriliyor. Kadıköy Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde “Genç Girişimciler Merkezi” kuruluyor. Merkezin Turan Güneş Caddesi’nde yakında hizmete gireceği öğrenildi. Yetkililer, asma katlı 190 metrekarelik alanda ofisler, bekleme salonu ve görüşme odaları bulunacağını söyledi. Çalışmanın yaklaşık 80 bin liraya mal olacağı ve bu projenin ilk olacağı kaydedildi.

 

GENÇ GİRİŞİMCİ NEDİR

Genç Girişimciler Merkezi, İzmit’teki ve bölgedeki girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve girişimcilerin küresel ölçekte rekabet edebilirliğine katkı sunma hedefi ile hayata geçiriliyor. Toplumsal kalkınmaya, sosyal ve ekonomik düzeyde katma değer sağlamak amacıyla kurulan ve Belediye Başkanı Doğan’ın büyük önem verdiği Genç Girişimciler Merkezi, bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasını sağlayacak.

 

Merkez sayesinde, girişimcilik algısının pozitif yönde gelişmesinin, genç girişimcilerin küresel rekabet edebilirliklerinin artırılmasının ve iş dünyası ile işbirliklerinin kolaylaştırılacağı kaydedildi. İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi, girişimcilik alanında yapacağı çalışmalar ile birlikte bünyesinde sekiz girişimciye de ofis, sekretarya, sarf malzemesi, toplantı odası, görüşme odası ve mesleki eğitimler gibi hizmetleri de ücretsiz olarak sağlayacak. Genç Girişimciler Merkezi’nden 18-30 yaş arası tüm gençlerin yararlanabileceği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat