Özdilek

Güncel

Akıllı Bisikletler çok çabuk patladı

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Akıllı Bisikletlerden bir bölümü, hatalı kullanımdan oluşan hasarlar nedeniyle bakıma alındı

17 Eylül 2014 Saat: 13:17
Akıllı Bisikletler çok çabuk patladı
Akıllı Bisikletler çok çabuk patladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 istasyonda hizmet veren Akıllı Bisikletlerin bir bölümü, bazı vatandaşların hatalı kullanımı nedeniyle Ulaşım Şube Müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Hatalı kullanım nedeniyle hasar gören Akıllı Bisikletler, gerekli tamir işlemi uygulandıktan sonra tekrar terminallerdeki yerlerini alacak. 45 adet yedek Akıllı Bisiklet’in terminallere yerleştirilmesiyle bakım boyunca hizmette aksama olmayacak.

2 GÜN BAKIM YAPILACAK

Akıllı Bisikletler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 gün sürecek planlı bakıma alındı. Bakım sırasında patlayan lastiklerin tamiri, kırılan ön lamba ve arka reflektörler, kırılan ve koparılan vites kollarının yenilenmesi, kopan zillerin takılması ve diğer arızaların giderilmesi sağlanacak. Bakımları yapılan Akıllı Bisikletler, işlemler sona erdikten sonra istasyonlardaki yerlerini alacak. Bu sürede ise yedek Akıllı Bisikletler terminallere konularak, vatandaşlara hizmet verilmeye devam edilecek. Öte yandan bisikletlerin park ünitesinden alınırken yaşanan sıkıntılar yapılan çalışmalarla giderildi.

BİSİKLETLER HEPİMİZİN

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Akıllı Bisikletler vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Ancak vatandaşların yoğun ve yanlış kullanımları nedeniyle bazı Akıllı Bisikletler hasar gördü. Vatandaşlarımızın Akıllı Bisikletlerle ilgili herhangi bir problemle veya bisikletlerin hatalı kullanımıyla karşılaşmaları durumunda 444 11 41’i aramaları gerektiği ifade edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat