Özdilek

Güncel

Cemiyet Üyeleri Güzelleşecek

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti tarafından dernek üyelerine güzellik katkısı geldi

2 Eylül 2014 Saat: 18:12
Cemiyet Üyeleri Güzelleşecek
Cemiyet Üyeleri Güzelleşecek

, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti ‘Kurumsal İndirim Anlaşmaları’ adı altında cemiyet üyelerine bir güzellik yaptı.

 

 Böylelikle Özel Vera Güzellik Merkezi’yle anlaşma imzalandı. Anlaşma uyarınca dernek üyesi gazeteciler, Vera’da alacakları hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek. Ayrıca gazetecilerin birinci derece yakınları da aynı indirimden faydalanabilecek.

İMZALAR ATILDI

Hazırlanan protokol, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, Başkanvekili Çetin Gürol, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Suer, Süriye Çatak Tek ve Sercan Özden’i katıldığı törenle imzalandı. Kurum adına da Ülkü Akman imzayı attı. İmza töreninde Özel Vera Güzellik Merkezi’nde görevli doktor ve estetisyenler yapılan işlemler hakkında bilgiler verdi.

Gazetecilere özel ayrıcalıklar sunulacak    

İzmit Tepecik Mahallesi İnönü Caddesi Kural Apartmanı No: 122 Kat: 2 Daire: 4 adresinde 2003 yılından bugüne kadar hizmet veren Özel Vera Güzellik Merkezi’nde Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği standartlarda; doktor ve estetisyenler görev yapıyor. Cemiyet Başkanı Halit Yılmaz, cemiyet olarak üyelerimize bir ayrıcalık daha sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, kurumsal anlaşmaların devam edeceğini söyledi.

Gazetecilere verilecek hizmetler

   Vera’da lazer epilasyon, jet peeling, botoks, dolgu, varis tedavisi, lazerle dövme silme, medikal cilt bakımı, kimyasal peeling, karbon peeling, bölgesel incelme, eyecell göz çevresi tedavisi, kalıcı makyaj, bölgesel incelme ve anti-aging bakım; doktorlar tarafından ise botoks ve dolgu, saç dökülmesi mezoterapi, ışık dolgusu, kılcal damar tedavisi, PRP ve soman DN uygulamaları gibi hizmetler ,cemiyet üyelerinin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamayı amaçlıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat