Özdilek

Siyaset

CHP “Arama Konferansı” düzenliyor

CHP İzmit İlçe Başkanlığı, 20-23 Kasım tarihlerinde “Arama Konferansı” düzenleyecek. Konferansla ilgili konuşan İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Amacımız seçimlerden önce partililerimizin görüşlerini almak” dedi.

17 Ekim 2014 Saat: 09:13
CHP “Arama Konferansı” düzenliyor
CHP “Arama Konferansı” düzenliyor

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkkaya, parti binasında CHP Büyükşehir Belediye Başkan eski aday adayı Ali Akdemir ve parti üyesi Mehmet Toker ile partilerinin “Arama Konferansı” başlatacaklarını duyurdu. 20-23 Kasım’da yapılacak konferansın duyurusunu yapan İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “CHP’nin hiçbir örgütünde yapılmamış bir gelenek başlatmak istiyoruz. Bütün örgütümüzden destek istiyoruz. Herkesin katılmasını istiyoruz. Amacımız seçimlerden önce partililerimizin görüşlerini almak” dedi.

HERKES KONUŞACAK

Mehmet Toker ise, “İstiyoruz ki, günümüzü ve geleceğimizi planlayalım. İki temel konuda değişim yapmak zorundayız. Ama böylesi bir değişikliğin sadece genel merkez iradesiyle olmayacağının da farkındayız. Arama konferansı da bir çerçeve olacak” diye konuştu. Ali Akdemir ise, “Arama konferansı tüm katılımcıların konuşacağı, söz alacağı bir konferans olacak. Partilerimizin politikalarını ve hedeflerini katılımcılarımızın aracılığıyla özetleyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat