Özdilek

Kültür/Sanat

Kastamonu’nun Renkleri “ Konulu Fotoğraf Sergisi açıldı

Kocaeli Sanayi Odası(KSO) dün Meclis toplantısı sonrası “Kastamonu’nun Renkleri “ konulu Fotoğraf Sergisi açıldı.

11 Şubat 2016 Saat: 14:55
Kastamonu’nun Renkleri “ Konulu Fotoğraf Sergisi açıldı
Kastamonu’nun Renkleri “ Konulu Fotoğraf Sergisi açıldı

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul  ve Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği (KASFOT) Başkanı Suat Cumali Güngör birlikte açılış kurdelasını kestiler. Açılış sonrası sergi hakkında kısa bir açıklama yapan KASFOT Başkanı Güngör, “KASFOD 2011 yılında kuruldu. Halen 60 üyemiz var. Kastamonu’da fotoğrafçılığı sevdirmek ve Kastamonu tanıtımına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyoruz.  Bu sergimiz de çalışmalarımızın bir parçası. Fotoğraflarımızın tamamı Kastamonu Bölgesi’nde çekildi. Benzer sergileri daha önce İstanbul, Ankara, Bursa gibi illerde de yaptık. Bizleri davet eden Kocaeli Sanayi Odasının değerli yöneticilerine ve bu organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Sayın Kemal Kaya ‘ya teşekkürlerimi sunuyorum”

Serginin iki hafta süreyle açık kalacağı belirtildi.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
fettah 12.02.2016 21:35
nevzat Doğan, kendine siyasi veya ekonomik çıkar sağlamayan işlerle ilgilenmez, polisin canı onun için pek te önemli olduğunu zannetmem.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat