Özdilek

Eğitim

1. Biyoloji Öğrenci Kongresi yapıldı

Kocaeli Üniversitemiz Biyoloji Kulübü tarafından ilki düzenlenen 'Biyoloji Öğrenci Kongresi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

27 Mart 2015 Saat: 23:06
1. Biyoloji Öğrenci Kongresi yapıldı
1. Biyoloji Öğrenci Kongresi yapıldı

Kongre açılış törenine Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Aygün, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fazıl Özen, akademisyenler ve biyolojiye gönül veren öğrenciler katıldı.
Biyolojideki Son Gelişmeler Konuşuldu
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından, üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri Doğukan Atasavun ile Pelin Pektaş'ın mini konseri ile başlayan kongrede, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Özen açılış konuşmasında söz aldı. Prof. Dr. Özen, "Teknolojide yaşanan hızlı gelişim, Biyoloji alanında da olağanüstü gelişmelere yol açmakta. Bu gelişmelerden haberdar olabilmek adına bu kongreyi düzenlemeyi amaçladık. Bu kongrede edindiğimiz bilgileri karşılıklı tartışmayı ve hem öğrencilerin birbiriyle hem de alanında uzman konuklarla iletişim kurmalarını istiyoruz. Kongrenin gerçekleşmesi için büyük çaba gösteren kulübümüzün genç, dinamik ve başarılı kadrosuna teşekkür ediyorum" dedi. 

Biyoloji Uzmanları Konuk Oldu
Kongrenin açılış konferansında ise İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgut Ulutin, 'Dünden Bugüne Biyolojinin Geldiği Son Nokta' adlı bir konuşma gerçekleştirdi. 2 gün süren kongrede, 'Adli Tıpta Biyologların Yeri', 'Okyanus Asitlenmesi', 'Radyoekoloji', 'Akıllı Sera', 'Omurga Dinamiği ve Biomekaniği', 'Adli Entomoloji', 'Biyolog Sorunları', 'Doku Mühendisliği ve Uygulamaları', 'Kök Hücre', 'Organ Nakli ve Doku Tipleme', 'Bitkilerde Simbiyoz Yaşam', "İnsan Bağışıklık Sistemine Yaklaşım, "İlaç Membran Etkileşimi' konularında, alanlarında uzman akademisyenler bilgilerini paylaştı

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat