Özdilek

Siyaset

Türkkan Soruyor;Şimdi ne oldu?

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu istifaya götüren süreçle ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan, milli iradenin çöpe atıldığını belirterek AKP’lilere, “Şimdi ne oldu” diye sordu.

7 Mayıs 2016 Saat: 09:53
Türkkan Soruyor;Şimdi ne oldu?
Türkkan Soruyor;Şimdi ne oldu?

 

MHP Kocaeli eski Milletvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz gün katıldığı Karşıt Görüş programında AKP’lileri kızdıracak açıklamalar yaptı. Haber Türk TV’de canlı olarak yayınlanan ve ünlü spiker Balçiçek İlter’in sunumuyla gerçekleşen programda 7 Haziran genel seçimlerinin ardından başlayan ve her geçen gün şiddetini artırarak devam eden terör olayları ve AKP’yle ilgili kulisler tartışıldı. Türkkan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında ki süreci değerlendirdi.  Türkkan, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın o gün gerçekleştirdiği görüşmeyle ilgili düşüncelerini açıkladı.

ŞİMDİ NE OLDU?

Davutoğlu’nun istifa açıklamasıyla devam eden görüşmelere değinen Türkkan, milli iradenin çöpe atıldığını belirterek, “Milli irade buruşturup çöpe atıldı. Yüzde 49 ile seçilen Davutoğlu’nu tanımıyorsunuz. Şimdi ne oldu. Demek ki milli irade sadece halkın verdiği oy değilmiş. Türkiye’de istenen tek adam rejimli bir diktatör bir sistem isteniyor. Kendi partisinin başbakanı dahi tahammül edilemiyor. Türkiye’de Başbakan değişimi, Erdoğan’ın özel bir organizasyonudur. Başbakan değişimi apartman yöneticisi değişimi gibi olmamalıdır” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat