Özdilek

Kültür/Sanat

Ekinci İLESAMİ Ziyaret Etti

Talim Terbiye Kurulu Eski Başkanı ve 20.Dönem Burdur Milletvekili Dr. Yusuf Ekinci’nin İLESAM ziyareti esnasında kültür, sanat ve eğitim konusu konuşuldu.

22 Ağustos 2015 Saat: 17:12
Ekinci İLESAMİ Ziyaret Etti
Ekinci İLESAMİ Ziyaret Etti

Genel Başkan Mehmet Nuri Parmaksız İLESAM’ın son yıllarda yaptığı sosyal sorumluluk projeleri, kültür, sanat, telif hakları ve korsanla mücadele ile ilgili proje ve faaliyetleri  anlattı. İLESAM’ın çalışmalarından ve kültüre sağladığı katkılarından dolayı memnuniyetini dile getiren Ekinci, özellikle “Ulusal düzeyde düzenlenen toplamda 45.000 okulu içeren Esere Saygılı Korsana Karşıyız Slogan ve Logo yarışmasını çok önemli bulduğunu, bu projenin hem bugün hem de gelecekte kültürü, sanatçıyı ve telif haklarını daha önemli bir yere  taşıyacağını inandığını belirtti.

Genel Başkan Mehmet Nuri Parmaksız, İLESAM’ın hem Cumartesi Kahvaltıları, hem iftar toplantılarıyla üyeler ve kişilerle istişare çalışmalarının ayrıca kurum ve kuruluşlarla fikir alışverişinin devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat