Özdilek

Kültür/Sanat

Kask'ta İlginç Gösteri

Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği (KASK) düzeli gerçekleştirdiği etkinliklerine bu hafta, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yard.Doç.Dr İsmail Keskin'in '' Sakatart '' gösterisi ile devam etti.

30 Ocak 2015 Saat: 09:28
Kask'ta İlginç Gösteri
Kask'ta İlginç Gösteri

İsmail Keskin'in sakatat  detaylarından hazırladığı fotoğraflardan oluşan gösteri izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Gösteri sonrası izleyicilerden gelen pek çok soruyu da yanıtlayan İsmail Keskin ,Asıl uzmanlık alanının Taş Baskı (litografi) olduğunu belirterek, fotoğraf ve resim gibi sanat dallarının duygu ve düşünceleri anlamakta önemli araçlar olduklarını belirtti. Kendi fotoğraflarında ise bütünlüğü plastik bir bakış açısı ile yakalamaya çalıştığını ifade etti.

Etkinlik sonrası katılımı için İsmail Keskin'e teşekkür eden KASK başkanı Altuğ Şenel, önümüzdeki hafta KASK'ta eski İzmit fotoğraflarından oluşan gösteri ve söyleşinin yer alacağını belirterek tüm fotoğraf severleri KASK'a davet etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat