Özdilek

Güncel

Türkiye Enduro Şampiyonası Kartepe’de

Kartepe 15-16 Ekim tarihlerinde Türkiye Enduro Şampiyonası'na ilk kez ev sahipliği yapacak.

16 Ekim 2016 Saat: 01:35
Türkiye Enduro Şampiyonası Kartepe’de
Türkiye Enduro Şampiyonası Kartepe’de

Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak Yarışı, 15 ve 16 Ekim 2016 tarihlerinde ilçemizde gerçekleştirilecek. Seyir keyfi yüksek ve çok çekişmeli olacak yarışlar için motor tutkunları, Kartepe Eğreltidüzü Mesire Alanı’nda bir araya gelecek. Sporcular parkurda E1, E2, E3, EB, EGençler, EC, EVeteran ve EKadınlar sınıflarında mücadele edecek. Özenle hazırlanan ekstrem ve enduro etapları hem yarışçılar hem de izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. 

Kartepe Belediyesi’nden Şampiyonaya Destek

 

Kartepe’nin zirvesinde 1200 metre rakımlı Eğreltidüzü Mesire Alanı’nda yapılacak şampiyona 15 Ekim Cumartesi günü Sıralama yarışı ile başlayacak. 16 Ekim Pazar günü ise program, saat 10.00’da olan yarışlarla başlayacak ve saat 17.00’deki ödül töreninin ardından tamamlanacak. Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenecek olan, nefes kesen , adrenalin dolu anlara sahne olacak Türkiye Enduro Şampiyonasına Kartepeden ve çevre illerden motorsporları tutkunlarının akın etmesi bekleniyor.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat