Özdilek

Güncel

Sepaş Enerji, iPhone 6 ve iPad Kazandırıyor

Sepaş Enerji, Türkiye’deki tüm ticarethane müşterilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Sepaş Enerji müşterisi olan ticarethaneler, fatura tutarlarına göre herhangi bir çekiliş ya da kuraya katılmadan iPhone 6, iPad Air 2

30 Nisan 2015 Saat: 21:07
Sepaş Enerji, iPhone 6 ve iPad Kazandırıyor
Sepaş Enerji, iPhone 6 ve iPad Kazandırıyor

Müşterileri için avantajlı fiyatlarla elektrik satışı yapmanın yanı sıra, çeşitli kampanyalar da hayata geçiren Sepaş Enerji’nin başlattığı “iPhone 6 ve iPad Kampanyası”ndan, aylık ortalama fatura tutarı 400 TL üzeri olan tüm ticarethane müşterileri faydalanabiliyor. Kampanya dahilinde, 400 TL ve üzeri elektrik faturası ödeyenler 1 adet iPad Mini, 750 TL ve üzeri ödeyenler iPad Air 2, 1.500 TL ve üzeri fatura sahipleri iPhone 6 ve iPad Mini, 3.000 TL ve üzeri ödeme yapanlar ise 2 adet iPhone 6 ve 1 adet iPad Air 2’yi kazanabilecek.

Kampanya hakkında açıklama yapan Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari,Müşterilerimiz için belli dönemlerde çeşitli kampanyalar devreye alıyoruz. Kampanya kültürü elektrik sektöründe henüz gelişmiş değil; ancak bu faaliyetlerin çoğalacağını öngörüyoruz ve bu konuda da öncülük ediyoruz” dedi.

20 Nisan – 20 Temmuz tarihleri arasında sürecek kampanyaya katılmak isteyenler 444 5 186 numaralı çağrı merkezini arayarak ya da www.sepas.com.tr web sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat