Özdilek

Güncel

ÖĞRENCİLERDEN MUTLUSU YOK

Körfez Mahallesi’nde bulunan Prelli İlköğretim Okulu öğrencilerine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun de katıldığı törenle bisikletleri teslim edildi.

22 Nisan 2015 Saat: 13:40
ÖĞRENCİLERDEN MUTLUSU YOK
ÖĞRENCİLERDEN MUTLUSU YOK

Orta okul birinci sınıfta okuyan 72 öğrenciye bisiklet teslim törenine Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhlis Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır , Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Sami Çakır, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri ,Ak Parti il ve ilçe gençlik kolları başkanları, okul müdürü Kemal Demirer, öğretmenler,  veliler, öğrenciler ve mahalle muhtarları katıldı.

 

ESKİLERİN HAYALLERİ BİLE YETMEZ

 

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan, “çocukluğumun geçtiği bir yerde bulunmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bu okulda okuyan biri olarak öğretmenlerimizin büyük katkılarıyla doktor olduk, milletvekili olduk şimdi de belediye başkanı olduk. 12 yıl önce bu okulun durumu da diğerleri gibi hiç iyi değildi. Sağlam bir bilgisayarı yoktu. Bu durum sadece burada değil bütün Türkiye’de aynıydı.  Menenjit aşısı, kabakulak aşını bulamıyorduk. O zamanlar ülkeyi idare edenlerin bu günkü durumu hayal etmeleri bile mümkün değildir. Eskilerin hayallerinin  bile yetmediği bu günlere geldik. Artık  sağlık alanında dünyanın en ileri ülkelerindeniz. Okullarımız son derece modern. Artık her şeyimiz var. Bütün bunlar hükümetimiz sayesinde oldu. Okullarımız akıllı tahtalarla, öğrencilerimiz tabletlerle tanıştı. Öğrencilerimize  bedava bisikletler dağıtıyoruz.

 

3D YAZICILAR MERKEZİ KÖRFEZ MAHALLESİ’NE

 

Türkiye’nin ilk 3 D yazıcılar merkezini bu mahallemizde açacağız. Bu alanda da Türkiye’ye örnek olacağız. Ülkemiz insanı en güzel şeylere layık. Öğrencilerimiz her şeyin daha kalitelisini hak ediyor. Benim, çocukken bisikletim yoktu. İmkânlarımız buna imkan vermiyordu.  Şimdi binlerce öğrencimize ücretsiz bisiklet veriyoruz. Sakın bisikleti kasksız kullanmayın. Arada sırada anne babanız da bisiklet kullansın. Öğretmenlerimizin her birine bisiklet vereceğiz. Ülkedeki istikrar devam ettikçe çok daha güzel hizmetlerle tanışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

YARININ İDARECİLERİ

 

Kocaeli Valisi Güzeloğlu da  konuşmasında çocukların coşkusuna ortak olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek” yarınlarımızın idarecileri olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde aralarında olmak istedim. İzmit Belediyemizin 20 bin öğrenciye bisiklet hediye etmesi taktir edilecek bir durum. 23 Nisan coşkusu içinde bisikletlerine kavuşan öğrencilerimizi tebrike diyorum. Bütün çabamız siz çocuklarımızı yarınlara daha donanımlı ve bilgili şekilde yetiştirmektir. Sizleri çok seviyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından çocuklara bisikletleri teslim edildi.

Bu arada aynı mahallede bulunan Özel Peteğim Eğitim Merkezi’ndeki 4 öğrenciye de bisikletleri Başkan Doğan tarafından teslim edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat