Özdilek

Güncel

Vali Ercan Topaca, Kocaeli'ye veda etti

Hatay’a atanan Vali Ercan Topaca, Valilik önünde düzenlenen tören ile ilimize veda etti. Veda konuşması yapan Topaca, “Kocaeli bana kucak açtı” dedi.

27 Eylül 2014 Saat: 17:54
Vali Ercan Topaca, Kocaeli'ye veda etti
Vali Ercan Topaca, Kocaeli'ye veda etti

İlimizde 4 yıl  boyunca görev yapan Vali Ercan Topaca’nın Valiler Kararnamesi ile Hatay’a ataması yapıldı. Görevinden dün ayrılan Ercan Topaca için Valilik bahçesinde uğurlama töreni yapıldı. Uğurlama töreni sırasında duygusal anlar yaşayan Ercan Topaca, “Burada çok arayabileceğim dostlarım arkadaşlarım oldu hakkınızı helal edin” dedi.


YOĞUN KATILIM

Topaca’yı uğurlamak üzere törene Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Fahri Kasırga , Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş,  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, KOÜ Rektör Adayı Sadettin Hülagü, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Behice Güner, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ,  İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, İl Turizm Kültür Müdürü Mehmet Kesen ve valilik çalışanları katıldı.


‘GÜZEL DOSTLUKLAR EDİNDİK’

Veda konuşması yapan Ercan Topaca, “4 yıllık görev süremde Kocaeli için çalışmalar yaptım. Bu çalışmalar sonucunda çok güzel dostluklar edindik. Burada sevdiğimiz saydığımız kişiler oldu. Onların da bizi sevdiğini düşünüyorum. Kocaeli bana kucak açtı işimi kolaylaştırdı. Bu işin bazı zorlukları var” dedi.


‘DESTEK VE SEVGİ ALDIM’

Sözlerini sürdüren Topaca, “Vatandaşın desteğini ve sevgisini aldığınız zaman  işimiz daha kolay oluyor. Hemşerilerimden o desteği ve sevgiyi en iyi şekilde aldım. Burada çok arayabileceğim dostlarım arkadaşlarım oldu. Hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu. Topaca daha sonra eşi Sevim Topaca ile birlikte önce İstanbul’a ardından uçak ile Hatay’a gitmek  üzere yola çıktı.

selfie.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat