Özdilek

Güncel

Kartepe Belediyesi davasında erteleme

Kartepe eski Belediye Başkanı, belediye başkan yardımcıları ve idari birim amirlerinin görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal ile yargılandıkları davanın ilk celsesinde erteleme kararı çıktı

16 Nisan 2014 Saat: 17:46
Kartepe Belediyesi davasında erteleme
Kartepe Belediyesi davasında erteleme

Kartepe eski Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, eski Köseköy Belediye Başkanı Habip Sarman, belediye başkan yardımcıları ve idari birim amirlerininin “Görevi kötüye kullanma ve görevi ihmal” nedeniyle yargılandıkları davanın ilk celsesi dün görüldü. Kocaeli 1. Sulh Ceza Mahkemesinde görülen davaya eski Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ile Fatma Abacıoğlu Bilici'nin dışındaki diğer tutuksuz sanıkların tamamı katıldı.

24 HAZİRAN'A ERTELENDİ

Tutuksuz olarak yargılanan sanıklar beraatlerini talep ederek suçlamalarını kabul etmedi. Avukat Hülya San Şener savunma yaparak, "Tutuksuz olarak yargılanan sanıkların tamamı belediyede çalıştıkları için duruşmalardan vareste tutulmaları talep ediyorum" dedi. Mahkeme sanıklardan Şükrü Karabalık ve Fatma Abacıoğlu Bilici'nin davada dinlenmesi nedeniyle duruşmayı 24 Haziran tarihine erteledi. 

DAVA KAPSAMINDA YARGILANANLAR:

Şükrü Karabalık (eski Kartepe Belediye Başkanı), Habip Sarman (eski Köseköy Belediye Başkanı), Efkan Atmaca, Cengiz Dalkıran, Salih Nurettin Çevik, Ömer Yıldırım, Cavit Kuzu, Nurhayat Canbay, Ali İhsan Karagöz, kerim Kandaz, Bali Polat, Şefik Yılmaz, Selman Çalık, Abdullah Biçer, Atilla Karagöz, Ergün Kaya, Aayhan Turan, Fatma Abacıoğlu Bilici. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat