Özdilek

Siyaset

Odabaş, Karaosmanoğlu‘da 60 Yıl Hapse Hazır Olmalı !

MARSİAD Genel başkanı Bahri Odabaş ,Kocaeli’nin gündemini oluşturan Sefa Sirmen’in mahkum edilmesi ve Karaosmanoğlu’nun geleceği ile ilgili çarpıcı görüşlerini ortaya koydu.

28 Haziran 2016 Saat: 11:32
Odabaş, Karaosmanoğlu‘da 60 Yıl Hapse Hazır Olmalı !
Odabaş, Karaosmanoğlu‘da 60 Yıl Hapse Hazır Olmalı !

Kocaeli'nde Cesur Yürek  olarak da bilinen Bahri Odabaşın işte ... çarpıcı analizi !

Olayları objektif bir şekilde ve özgürce değerlendiren bir sivil toplum kuruluşu olarak Sefa Sirmen’in 6 yıl hapse mahkum edilmesini değerlendirirken, Sirmen’in hapse girmesi için müdahil olan Karaosmanoğlu’nun geleceği gözümün önüne geldi ve Sirmen’in yaptıkları ile Karaosmanoğlu’nun yaptığı  hizmetleri ve kullandıkları paraları basit bir hesapla kıyasladım.

 

Sirmen Kocaeli’ye YUVACIK BARAJI, İZGAZ, İZAYDAŞ, MEZBAHA, OTOGAR, BELSA,İSU, İNTERTEX FUAR MERKEZİ VS. gibi bir çırpıda sayabileceğim ve hepsi Belediye’ye büyük paralar kazandırmaya devam eden eserler.

 

Karaosmanoğlu’nun yaptıklarına bakıyorum NAMAZGAH Barajının dışında para getirecek bir eser göremiyorum.

 

Ayrıca Karaosmanoğlu  döneminde Belediyeye giren paraların Sirmen dönemine kıyasla en az 10 kat olduğunu düşünerek bu başlığı attım fakat bilgi ve belgeye dayanması için Belediye Meclis üyelerinden Avukat olan Fahri Örengülü arayarak Karaosmanoğlu döneminde Belediyeye giren paraları sordum, en az Sirmen dönemine göre 100 kat daha fazla olduğunu öğrenince şaşırdım.

 

İZGAZ nedeni ile 30 milyon dolar Belediyeyi zarara uğrattığı için Sirmene 6 yıl hapis cezası verilmiş ise kafama takılan soru 1. 490 Milyon dolar karla satılan İZGAZ’ın   parası ile Karaosmanoğlu hangi yatırımı yaptı?

 

10 nunu yapamamışsa Belediyeyi en az Sirmen’den 10 kat daha fazla zarara uğratmış olmakla yarın bir iktidar değişikliğinde Karaosmanoğlu da hapse girebilir endişesini taşıyorum.

 

Bence Kente ve Ülkeye hizmet eden kim olursa olsun haksızlığa uğratılmamalı, aynı delillerle berat eden kişi, aynı delillerle başka bir hakim tarafından cezalandırılmamalı.

 

KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN DE HESAP DÖNER!

Yargı siyasilerin maşası haline gelmemeli, ilahi adalet mutlaka tecelli eder. SAYGILARIMLA

                                                                                                                Bahri ODABAŞ                                                                                                                                                                                                                                       MARSİAD GENEL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat