Özdilek

Güncel

Belediye’den emlak vergisinde son hafta uyarısı

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 2014 yılına ait Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihin 01 Aralık Pazartesi günü sona ereceği bildirildi.

24 Kasım 2014 Saat: 14:55
Belediye’den emlak vergisinde son hafta uyarısı
Belediye’den emlak vergisinde son hafta uyarısı

Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi’nden yapılan açıklamada mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini bu hafta içinde mutlaka ödemeleri istendi.

 

ÖDEME NOKTASI ÇOK

İzmit Belediyesi yetkililer, Emlak Vergisi ve işyerleri için Çevre Temizlik Vergilerini yatırmak için mükelleflere çok sayıda seçenek sunduklarını belirterek “Vatandaşlar vergilerini Belsa 3.kattaki Gelir Birimi’ne, İzmit Kaymakamlığı 2.kattaki vezneye, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe ve Bekirdere Üçyol’daki Mevlana Kültür Merkezi’ndeki ödeme noktalarına yatırabilecekleri gibi, Halkbank, Denizbank ve Ziraat Bankası ile PTT kanalıyla da ödeme yapabilirler. Mükellefler ayrıca www.izmit.bel.tr adresine girerek buradan da kredi kartı yoluyla borçlarını ödeme imkânına sahipler” dediler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat