Özdilek

Siyaset

Köşker, Akse sapağı’nda esnafla buluştu

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonunda Akse sapağı bölgesindeki cadde esnafını ziyaret etti.

29 Mart 2015 Saat: 12:26
Köşker, Akse sapağı’nda esnafla buluştu
Köşker, Akse sapağı’nda esnafla buluştu

Başkan Köşker’e belediye meclis üyesi Burak Sarı, AK Parti Gebze İlçe SKM Başkanı Mustafa Yıldıztekin ve  AK Parti ilçe yöneticisi İrfan İrtegün ile birlikte başkan danışmanı Şakir Bitmez eşlik etti.

 Aksesapağı’nın her iki yakasındaki İbrahimağa Caddesi ile Issıkgöl Caddesi üzerindeki çevre esnafı dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, hayırlı işler temennisinde bulundu. Dükkanları tek tek dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Köşker, kendisine iletilen sorun ve talepleri dinleyerek not aldı.

Belediye çalışmaları ve yapılan hizmetlerle ilgili esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden projelerle ilgili esnafa bilgi verdi. Köşker, ihale süreçleri devam eden projelerin bu dönemde tamamlanarak hizmete girmesiyle Gebze’nin çok daha modern ve yaşanabilir bir kent kimliğine kavuşacağını vurgulayarak; “Ulaşım, kültür, çevre ve sosyal belediyecilikle ilgili yatırımlarımızın ağırlık kazanacağı bu dönem sonunda Gebze’mizde hissedilir bir değişim yaşanacak” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat