Özdilek

Ekonomi

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi CRYOCAN oldu

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan CRYOCAN 'da AR-GE ön plana çıkıyor.

17 Ağustos 2015 Saat: 14:55
Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi CRYOCAN oldu
Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi CRYOCAN oldu

Açıklama yapan Genel Müdürü Tekin Urhan’ın görüşü şöyle:

 

"CRYOCAN’da AR-GE ön planda"

 

LPG, LNG ve Endüstriyel gaz tankerleri ve depolama tankları imalatında dünya çapında bir marka olan ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen ilk 100  şirketler arasında yer alarak ödül kazanan CRYOCAN Genel Müdürü Tekin Urhan, Gebze'de bulunan üretim tesislerinde, dünya piyasalarının ihtiyacını karşılayabilecek yüksek standartlarda ve kalitede üretim yaptıklarını belirterek özel projelere imza atan, dünyanın saygın üreticilerinden biri konumuna geldiklerini söyledi.

CRYOCAN Genel Müdürü Urhan, know-how ile Ar-Ge yatırımlarını her geçen gün artırdıklarını belirterek, "Dünya çapında rekabet gücümüzü artırarak ilerlemeye büyümeye devam ediyoruz. Bizim için know-how ve Ar-Ge ön planda. Firmamız özellikle yeni gelişmekte olan LNG ve LPG piyasalarında , yol gösterici olan, mühendislik birikimini aktaran ve dolayısıyla yeni pazar yaratan bir konumda. 2014 yılının küresel piyasalarda krizle boğuşulan bir yıl olmasına rağmen bu yıl da yüzde 70 ciro artış hedefimiz var. İlk altı ayda bu hedefimize ulaştık.  Yurtdışında üç ayrı ülkede ofis açma planımız var. Bu noktada dünyadaki sayılı ve seçkin firmaların arasında ilk sıralarda olmak ve pazar payımızı hatırı sayılır şekilde yükseltmek uzun vadeli hedefimiz. Aldığımız bu ödül hedeflerimize bir adım daha yaklaştığımızın göstergesidir . Girişimcilerimizi cesaretlendiren ve heyecanlandıran bu Organizasyonun Türkiye’mize ve Firmamıza vizyon katacağına inanıyor TEPAV ve TOBB yetkililerine aracılığınızla teşekkür ediyorum.. " diye konuştu. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat