Özdilek

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı için hedef yüzde 50 artı 1

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun yüzde 60 oy hedefini değerlendirdi. Yıldırım, hedeflerinin en az yüzde 50 artı 1 olması gerektiğini söyledi.

21 Temmuz 2014 Saat: 17:51
Cumhurbaşkanlığı için hedef yüzde 50 artı 1
Cumhurbaşkanlığı için hedef yüzde 50 artı 1

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım uzun bir aradan sonra ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Kocaeli için koyduğu yüzde 60 oy hedefini değerlendiren Yıldırım, “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 60 olarak bir hedef gösterdi. Ama bizim asıl hedefimizin yüzde 50 artı 1 olması gerekiyor. Bu seçimi ancak böyle kazanabiliriz” dedi.

 

SAĞLIK SORUNLARIM VARDI

Uzun zamandan beri toplantı yapamadığını belirterek sözünü başlayan, “Bir buçuk ay öncesine kadar her ay haftalık basın toplantılarını düzenliyordum. Fakat sıkıntılı bir süreç yaşadık. Sağlık sorunlarım da vardı. Ameliyat oldum. Şimdi o süreci de geride bıraktık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalarımıza başladık. Gençlik ve kadın kollarımız, meclis üyelerimiz cumhurbaşkanlığı seçimleri için aktif bir şekilde çalışıyor. Bugüne kadar 20 bin broşür dağıtarak uzlaşı adayımızın tanıtımını yaptık” dedi.

 

SELMAN YILDIRIM DA BAĞIŞ YAPACAK

Yıldırım, “Seçimlere kadar olan iki haftalık süreci çok iyi değerlendirmek istiyoruz. Bizim adayımız devlet imkanlarını kullanamıyor. İmece usulüyle bir çalışma yapmaya çalışıyoruz. Bu davaya gönül koymuş yurttaşlarımızın destekleriyle kampanyayı yürüteceğiz. Ben de yarın bu kampanyaya destek olmak için şahsım adına para yatıracağım. Bu davaya elimizden gelen katkıyı koyacağız. Ayrıca İzmit ilçe örgütü olarak Ekmeleddin İhsanoğlu fotoğrafıyla giydirilmiş bir minibüsü tahsis ederek şehir içinde dolaştıracağız” diye konuştu.

 

YÜZDE 50 ARTI 1

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Kocaeli ziyaretini değerlendiren Yıldırım, “Çok sıkıştırılmış bir programdı. En batı ilçeden en doğu ilçeye kadar adayımızı ulaştırdık. Oldukça iyi bir program oldu” dedi. İhsanoğlu’nun Kocaeli’de yüzde 60 oy hedefini değerlendiren Yıldırım, “Bu bir ikili yarış haline geliyor. Hele ikinci tura kalındığı zaman tam bir ikili yarış olacak. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu yüzde 60 olarak bir hedef gösterdi. Ama bizim asıl hedefimizin yüzde 50 artı 1 olması gerekiyor. Bu seçimi ancak böyle kazanabiliriz. Bu açıdan bakılmasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat