Özdilek

Güncel

KOMOTO tavlada buluştu

İlimizde yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren ve motosiklet sürücüleri arasında farkındalık yaratmayı amaçlayan KOMOTO tavla turnuvasında bir araya geldi.

20 Ekim 2014 Saat: 17:12
KOMOTO tavlada buluştu
KOMOTO tavlada buluştu

İlimizde yaklaşık bir yıldır faaliyet gösteren ve motosiklet sürücüleri arasında bir farkındalık oluşturmayı hedefleyen Kocaeli Motosiklet Topluluğu (KOMOTO) önceki akşam Acısu Parkı’nda bulunan Eylül Cafe’de ÇEL-KON Çelik Konstrüksiyon Fabrikası sponsorluğunda tavla turnuvası düzenledi. Düzenledikleri faaliyetlerle ilgili bilgi veren grup lideri Serdar Göç, amaçlarının motosiklet sürücülerini bir araya getirerek çeşitli aktiviteler yapmak ve güvenli sürüş yapabilmek için bilgi paylaşımında bulunmak olduğunu dile getirdi.

“HERKES DAVETLİ”
KOMOTO’nun faaliyetleriyle ilgili bilgiler aktaran grup lideri Serdar Göç, KOMOTO olarak öncelikli hedeflerinin motosiklet sürücüleri olarak birlikte aktiviteler yapabilmek olduğunu söyledi. Göç, “Biz KOMOTO olarak öncelikle, motosiklet sürücülerini bir araya getirerek çeşitli aktiviteler yapmak istiyoruz. Facebook sayfamızda da bu faaliyetlerimizi duyuruyoruz. Motosiklet süren ya da bu işi seven herkesi düzenlediğimiz faaliyetlere bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
“TRAFİKTE SAYGI”
Araç sürücülerinin motosikletli sürücülere yeterli saygıyı göstermediğini ifade eden Serdar Göç, “KOMOTO olarak motosiklet sürücüleriyle bir araya gelerek güvenli sürüşlerle ilgili bilgiler aktarıyoruz. Birlikte sürüşlere gidiyoruz. Güvenli bir sürüş için olması gerekenleri anlatıyoruz. Yani biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Ama trafikte de araç sürücülerinden gerekli saygıyı göremiyoruz. Sonuçta biz de bir can taşıyoruz. Ailemiz, arkadaşlarımız var. Biraz daha trafikte saygı bekliyoruz” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat