Özdilek

Siyaset

DSP'liler bayramlaştı

Demokratik Sol Parti (DSP) İl Yönetimi ve üyeleri Ramazan Bayramı dolayısıyla parti binasında bayramlaştı.

6 Temmuz 2016 Saat: 22:56
DSP'liler bayramlaştı
DSP'liler bayramlaştı

 DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nun yanı sıra İzmit İlçe Başkanı Hülya Yıldırım, Körfez İlçe Başkanı Gündüz Kamil Çehreli, Başiskele İlçe Başkanı Mahir Tantan’da yer aldı.

 Bayramlaşma merasiminde konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu şunları söyledi; “Bugün dini iki bayramımızdan birisi. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Ülkemizin büyük sıkıntılar içerisinde olduğu bir dönemde bayram kutluyoruz. İstanbul’da yaşanan patlama ve dün düşen bir helikopter var ve birçok şehidimiz bulunuyor. Şehit haberlerine öyle bir alıştık ki eskisi kadar sokağa çıkıp tepki vermiyoruz. Bu hiç hoş bir durum değil.

 Bizi idare eden yöneticiler kabadayılık yaparak, halka ve komşu devletlerle karşı karşıya geldik. İsrail’le dalaşıyor görünüyoruz ancak el altından 10 milyar dolarlık anlaşma yapıyoruz. Bir yandan Mavi Marmara olayına karşı tavır koyduğumuzu sanıyoruz ancak daha sonrasında bakıyoruz ki perde arkasında İsrail’le çalışmalar yapıyoruz.

 Tabi ki bunlar topluma yansıtılmıyor. Rusya’ya kafa tuttuk sonra baktık ki işler kötüye gidiyor ondan da özür diledik. Sadece özürle kalsa iyi ancak neredeyse nükleer santrali siz yapın diyeceğiz. Yani ödün üstüne ödün veriyoruz ve toplumumuzun geleceğini tehlikeye atıyoruz. Toplumumuzda dinin etkisiyle gözlerini tamamen kapatarak tüm olaylara gözlerini kapatıyor.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat