Özdilek

Siyaset

CHP’li kadınlardan iktidara 3 çocuk göndermesi

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal, “Mevcut sorunlara seçim çalışması mahiyetinde getirilen geçici çözümler aydınlık bir Türkiye'nin anahtarı değil ancak gündemin bir parçası olabilir” dedi.

15 Ocak 2015 Saat: 17:44
CHP’li kadınlardan iktidara 3 çocuk göndermesi
CHP’li kadınlardan iktidara 3 çocuk göndermesi

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubal dün il binasında kadın kolları üyeleriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında iktidara 3 çocuk meselesi üzerinden yüklendi. Yolcubal, “Mevcut sorunlara seçim çalışması mahiyetinde getirilen geçici çözümler aydınlık bir Türkiye'nin anahtarı değil ancak gündemin bir parçası olabilir” ifadesini kullandı.

 

“KURTULUŞ SAVAŞI MÜCADELESİ VERİYORUZ”

21. yüzyılda kurtuluş savaşı mücadelesi verdiklerini söyleyen Hülya Yolcubal, “Bizim en büyük silahımız bilgi birikimimizi paylaşarak el birliği yapmamızdır. Bu savaşta bizimle yürümesini istediğimiz halk dışarıda bizi beklemektedir. Bu halka ulaştığımızda bu savaşı kazan taraf olacağız. Mevcut sorunlara seçim çalışması mahiyetinde getirilen geçici çözümler aydınlık bir Türkiye'nin anahtarı değil ancak gündemin bir parçası olabilir” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat