Özdilek

Sağlık

Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, önemli bir başarıya imza attı

Hekim dışı anestezi çalışanlarının dünya standartlarına ulaşması ve sağlık hizmetlerinde, branşlarına ait kalitenin artmasının göstergesi olan İnternational Federation of Nurse Anesthetists Üyeliği kabul edilmiştir.

24 Mayıs 2016 Saat: 09:04
Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, önemli bir başarıya imza attı
Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, önemli bir başarıya imza attı

Mesleki olarak dünya standartlarının ülkemize gelmesi için önemli bir adım olan üyeliğimiz sonrasında, akreditasyon, eğitim düzeyinin artması ve mesleki alanda ülkemiz sağlık hizmetlerinin, gelişmiş ülkelerle aynı düzeylere taşınması için oldukça önemli bir adım atılmış oluyor.  
İnternational Federation Of Nurse Anesthetists (Ulusal Anestezi Teknikerleri Hemşireleri Federasyonu) sayesinde Anestezi Uzmanlarına ve her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinde önemli bir yeri olan anestezi teknikerliği hizmetinin daha güvenli ve konforlu verilmesi sağlanacaktır.  
Devletimizin yetkili kurumlarının mevcut destek ve önemli katkılarının daha artması Ülkemizin benzer başarılarının arttıracağının göstergesi olduğunu da belirtilmelidir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat