Özdilek

Güncel

Yeni Vali Güzeloğlu, o yasağı kaldırdı

Bir önceki Vali Ercan Topaca’nın uygulamaya koyduğu basına bilgi verme yasağı, yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından kaldırıldı.

22 Ekim 2014 Saat: 16:15
Yeni Vali Güzeloğlu, o yasağı kaldırdı
Yeni Vali Güzeloğlu, o yasağı kaldırdı

Artık ilçe kaymakamları ve birim amirleri görev alanlarına giren konular ve meydana gelebilecek ani olaylarla ilgili basın mensuplarıyla bilgi paylaşabilecekler.

 

Valilikten gönderilen yazılı bilgilendirme şu şekilde:

“Kamu hizmetlerinin gerektiği şekilde yerine getirilmesi, vatandaşlarımıza eksiksiz olarak sunulması ve insan odaklı hizmetler yerine getirilirken; şeffaf bir yönetim anlayışı gösterilerek yerel, ulusal, yazılı ve görsel basın ile internet ve sosyal medya aracılığıyla gerekli bilgilerin paylaşılması, kamuoyunun zamanında ve doğru olarak bilgilendirilmesi gerekmektedir.

               

Valimiz Sayın Hasan Basri Güzeloğlu tarafından;  ilçe kaymakamları ve birim amirleri görev alanlarına giren konular veya meydana gelebilecek ani olaylarda kamuoyuyla bilgi paylaşılması ve yerel, ulusal, yazılı, görsel basın ile internet ve sosyal medyaya bilgi aktarılması konusunda yetkilendirilmişlerdir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat