Özdilek

Güncel

Kartepe’de sünnet şöleni kayıtları başladı

Kartepe Belediyesi 6’ncı Sünnet Şöleni için kayıt alma işlemleri başladı.

15 Temmuz 2014 Saat: 14:30
Kartepe’de sünnet şöleni kayıtları başladı
Kartepe’de sünnet şöleni kayıtları başladı

7 Eylül 2014 tarihinde yapılacak sünnet şöleninde; sünnet olmak isteyen miniklerin aileleri Kartepe Belediyesi'nin Hizmet Binası, bölgelerindeki zabıta birimleri ve muhtarlık binalarındaki kayıt formlarını doldurarak başvuruda bulunmaları gerekiyor.

 

Sünnet yaptırmak isteyen ailelerin başvuruları 1 Ağustos 2014 Cuma günü mesai saati bitimine kadar alınacak. 12 Ağustos 2014 Salı günü sünnet kıyafetlerinin dağıtılacağı sünnet şöleni ise 7 Eylül 2014 Pazar günü saat 17.00’de Kartepe Meşelik Parkı’nda düzenlenecek.

 

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal sorumluluk ve belediyecilik anlayışı doğrultusunda ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olma adına bu organizasyonu düzenlediklerini belirterek, “Delikanlılığa ilk adımını atacak ilçedeki miniklerimiz için düzenlediğimiz sünnet şöleninde bu mutluluğu yine hep beraber yaşamak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat