Özdilek

Güncel

Kılıçdaroğlu İzmit'e geliyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol’u makamında ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “16 Ocak’ta İzmit’te olup Basın Onur Günü kutlamalarında olacağım” dedi.

19 Kasım 2014 Saat: 18:04
Kılıçdaroğlu İzmit'e geliyor
Kılıçdaroğlu İzmit'e geliyor

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol ve Başkanvekili Levent Altın, 16 Ocak Basın Onur Günü çalışmaları kapsamında TBMM’de Kocaeli milletvekilleri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. TBMM’deki ziyarette makamlarında bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar’a davet mektuplarını veren Gürol ve Altun’u sıcak bir şekilde karşılayan milletvekilleri, bir jest yaparak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de TBMM’deki makamında görüşme imkanı sağladı. Başkan Çetin Gürol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 16 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirecekleri Basın Onur Günü etkinliğine davet etti, günün önemini belirten bir mektubu ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin logosu bulunan nostaljik radyoyu hediye etti.

 

16 OCAK’TA KOCAELİ’DE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise ziyarette, Kocaeli basınını yakından takip ettiğini belirterek, “Kocaeli’de çok güçlü gazetelerimiz var. Bende sık sık haberlerini takip ediyorum. Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923 tarihinde gerçekleştirdiği basın toplantısını biliyorum. Cumhuriyetin ilanından önce gerçekleştirilen bu basın toplantısı son derece önem arz etmekte. Bu nedenle bende bu yıl bu törenlere katılmayı arzuluyorum. Bu yıl Kocaeli’deki törenleri programıma alıyorum” dedi.

 

OKUR’DAN DESTEK
Başkan Çetin Gürol ve Altun daha sonra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur’u makamında ziyaret etti. 16 Ocak Basın Onur günü etkinlikleri ile ilgili 2 ay öncesinden çalışmaya başladıklarını ve bu konuda kentin tüm dinamiklerinin bugünü sahiplenilmesi gerektiğini belirten Başkan Gürol, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetin ilanından önce ilk ve son kez basın toplantısını kentimizde dönemin önemli gazetecileriyle paylaşmış. Cemiyetimizin kurucuları da bu önemli günü tespit etmiş ve yıllardır Basın Onur Günümüzü 16 Ocak tarihinde kutluyoruz. Bu yıl daha geniş kapsamlı olması için yönetim kurulumuzdaki tüm arkadaşlarımızla 2 ay öncesinden çalışmaya başladık. Bu konuda tüm milletvekillerimizi yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

MESLEKTAŞLARIMIZA KONUT
Başkan Çetin Gürol ayrıca Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın bizzat takip ettiği gazetecilere toplu konut projesi ile ilgili de Okur’dan destek istedi. Okur da, 16 Ocak Basın Onur Günü’nün önemini bildiğini ve törenlerde yer alacağını belirterek, “16 Ocak Basın Onur Gününde Kocaeli’de sizlerin yanında yer almayı istiyorum. Bakanımız Fikri Işık konuyu yakından takip ediyor. Gebze ve çevre ilçelerdeki basın mensupları içinde TOKİ’nin projelerinden yararlandırılması içinde bakanımızın öncülüğünde milletvekili arkadaşlarımızla görüşeceğim” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş’e de dosya veren heyet, daha sonra meclis çalışmaları nedeniyle makamlarında bulunmayan Kocaeli milletvekillerinin makamlarına bilgilendirme mektuplarını bırakarak Kocaeli’ye döndü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat