Özdilek

Güncel

Bir belediye otobüsü ancak bu kadar kötü kullanılabilir.

Bu bir şehir içi otobüsü ve kısa bir yolculuk öyküsüdür,

16 Nisan 2014 Saat: 13:46
Bir belediye otobüsü ancak bu kadar kötü kullanılabilir.
Bir belediye otobüsü ancak bu kadar kötü kullanılabilir.

Tarih 2014 Nisan 15, saat 11.55 ve plaka 41 PN 105. Çocuk Parkı’ndan bindiğim Plajyolu Belediye Otobüsünün hırçın bir karakter olduğunu otobüsü kaldırdığı sırada öğrendiğimiz sürücü ben İSU Genel Müdürlüğü önünde inene kadar bizi yolda ne kadar çukur, ne kadar kasis, ne kadar bozuk kısım varsa hepsine son derece süratle sokarak deli etti.

 

BredaMenariniBus marka olarak satın alınan ve her biri Türkiye şartlarına hiç uygun olmasa da 6-8 yıl önce 600 bin TL’yi geçen fiyatlarla satın alınan otobüslerin kullanım süreleri bu kamyon gibi otobüs süren şoförlerce çoktan bitirilmiş görünüyor. Kalkması sonrası oturduğu yerden ileri doğru sürüklenen ve fren yaptığı zamanda dalgalara boyun eğmek zorunda kalan yosunlar gibi ileri geri, ileri geri sallanan yolcular olarak emdiğimiz süt burnumuzdan geldi.

 

Şimdi soralım, UKOME nerede, denetleyicileri nerede, eğer yoksa neden denetleyicileri devreye sokmuyorlar, müşteri memnuniyetlerini soruyorlar mı? Bu otobüslerin paralarını o sürücüler mi yoksa halk mı ödüyor? Duraklara yanaşmayan, arkasından koşanlara aldırmayan, yolcuları koşturmaktan ve araç içinde yayık ayranı gibi telef etmekten hoşlanan bazı otobüs sürücülerinize kim dur diyecek? 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat