Özdilek

Siyaset

CHP, 8 Şubat’ta Silivri’de

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, haftalık yönetim kurulu toplantısı öncesi gündemi değerlendirdi.

4 Şubat 2016 Saat: 22:47
CHP, 8 Şubat’ta Silivri’de
CHP, 8 Şubat’ta Silivri’de
Sarıbay, 8 Şubat Pazartesi günü Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşmek için Silivri’ye gideceklerini duyurdu. 
MECLİS ÜYELERİ İLE BULUŞACAĞIZ
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan çalıştayı değerlendiren Cengiz Sarıbay, “Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz çalıştay 4 saatlik bir istişarenin ardından çok verimli geçti. Bu hafta pazar günü ise saat 10.00’da Kocaeli’de bulunan meclis üyelerimizle Teona Otel’de kahvaltıda buluşacağız. 150’ye yakın arkadaşımız katılacak. Sonuç bildirgesi ve yönerge olacak. Bu toplantı komisyon kurma suretiyle geliştirilecek. Bazı arkadaşlarımız neden çağrılmamaları konusunda alınmış. Bu haftaki toplantıda onlar da olacak. Biz önümüzdeki günlerde herkesin katılacağı bir program düşünüyoruz. Bu partiye üye olmayan ancak oy vermiş insanları çağırıp 500 kişilik kahvaltı programı yapacağız. İsteyen herkes söz alarak görüşünü söyleyecek. Bu toplantıya henüz karar verilmedi ama bu yakınlarda zamanını ve yerini belirleyeceğiz” dedi.
YENİ BİNAYA TAŞINMAK İSTİYORUZ
Yeni haftada Silivri’ye gideceklerini söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Daha önce Silivri’ye gitmeye karar vermiştik, ancak hava muhalefeti nedeniyle gidememiştik. Ancak 8 Şubat günü saat 13.00’de orada olacağız. Can Dündar ve Erdem Gül ile görüşeceğiz. Bize müracaat eden arkadaşlarla minibüslerle Silivri’ye gideceğiz. 15 kişiden aşağı olmamalıyız” dedi. Gökhan Orhan hakkında açılan hakaret davasına da değinen Sarıbay, “Bizim arkadaşlarımıza dava açmışlar. Arkadaşlarımız böyle bir hakarette bulunmamışlardır diye düşünüyorum. Bizim arkadaşlarımız böyle şeyler yapmamıştır ve yapmayacaklardır” diye konuştu. Yeni il binası hakkında da açıklama yapan Sarıbay, “Kuryapı’da bir yerle görüştük ama olumlu olmadı. Şuan adliyeye yakın bir yerde yürüyüş yolu üzerinde bir bina var yarın (Çarşamba) oraya da bakacağız. Henüz net bir yer yok ama bakmaya devam edeceğiz” şeklinde görüş belirtti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat