Özdilek

Güncel

Kemal Kaya, şoförlerin çeyrek asırlık başkanı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 32. olağan genel kurulu yapıldı ve 1990 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Kemal Kaya, tek aday olarak katıldığı kongreden yeniden başkan olarak ayrıldı.

26 Ocak 2014 Saat: 16:52
Kemal Kaya, şoförlerin çeyrek asırlık başkanı
Kemal Kaya, şoförlerin çeyrek asırlık başkanı

Toplantıda, Mikro Taksi’ye bir türlü bulunamayan durak yeri konusunu gündeme taşıyan Kemal Kaya, “Başkanın inadı uğruna, arkadaşlarımız kış ve soğukta, çocuğunun nafakası için azap çekiyor” dedi.

Şehir Lokantası gerçekleştirilen genel kurulda divan başkanlığını Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Kadir Durmuş üstlendi. Necmi Kocaman başkan yardımcısı,  Hüseyin Çepil, Hasan Kovancılı ve Salih Kuş katiplik görevine getirildi.

MİKRO TAKSİ’NİN DURUMU

1200 üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın genel kurulunda faaliyet ve denetim raporları okunarak ve ibra edildi. Ardından gelir ve gider bilançoları okundu. Oda başkanı Kemal Kaya, İzmit Belediyesi ile aralarındaki anlaşmazlıklardan dolayı duraksız kalan Mikro Taksi ile ilgili konuştu, “Bir türlü halledemediğimiz en önemli konulardan biri Mikro Taksi’nin durak yeriyle ilgilidir. Bu konuyu Valimize kadar ulaştırmamıza rağmen sonuçsuz kaldık. Yeri konacak tek bir kulübe.  Arkadaşlarımız yağmur, çamur, kış ve soğukta, çoluk çocuğunun nafakası için orada azap çektiler. Yapılacak olanı bir inat uğruna yapmadı başkanımız. Küçük bir meseleyi yönetimlerin büyütmesi hiç hoş değil. Özellikle belediye ve esnaf arasında büyük kopukluklar var. Tüm belediye başkanlarımızın, esnaf ve sanatkarların sorunlarına eğilmelerini temenni ediyorum” dedi. 

TEK LİSTELİ SEÇİM

Oda üyeleri daha sonra tek liste için sandık başına gitti, oylarını kullandı. Şoförler Odası’nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

(YÖNETİM):  Kemal Kaya, Nuri Necati Kar, İbrahim Ateş, Hasan Söylemez, Emin Yaşar, Sezai Denli, Nihat Özkol, Salih Kuş, Kadir Sezer, (Yedek) İsmail Özkar, Seyfettin Öztonga, Sadık Şen, İsmet Özçelik, Zühtü Yılmaz, Erol Özcan, Hüseyin Sezer, Hasan İriş, Ali Özkaradeniz.

(DENETİM):  Fikret Kaya, Kenan Düzdur, Hasan Kovancılı, (Yedek) Nevzat Özay, Emrullah Peçe, Kadir Ayvaz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat