Özdilek

Siyaset

CHP’liler Atatürk Spor Salonu’nu kullanamadı

CHP Örgütü tarafından düzenlenecek Haluk Levent konseri için Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun kendilerine verilmediğini belirten Mehmet Ümit Küçükkaya, “Yolsuzlukla ilgili bir şeyler söylenmesinden mi korkuyorlar?” diye sordu.

18 Aralık 2014 Saat: 17:39
CHP’liler Atatürk Spor Salonu’nu kullanamadı
CHP’liler Atatürk Spor Salonu’nu kullanamadı

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aliye Hale Meriç ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ile birlikte  ilçe binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. Salı günü gerçekleştirilecek Haluk Levent Konseri için Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun kendilerine verilmediğini belirten Küçükkaya, “Yolsuzluk haftası hakkında birileri çıkıp halka bir şeyler söyler de ondan mı korkuyorlar?” diye sordu. 

“RET YAZISI BEKLİYORUZ” 
Bir kitap bir bilet kampanyası ile konser düzenlediklerini belirten Mehmet Ümit Küçükkaya, “Yapacağımız konser için Spor İl Müdürlüğüne Atatürk Spor salonu için başvuruda bulunduk. Konser günü salon boş olmasına rağmen salonu bize vermediler. Gerekçe olarak da salonları konser etkinliklerine kapattıklarını söylediler. Eğer salon verilmeyecekse bize ret yazısı yazın dedik onu da yazmadılar” dedi. 

“BALBAY GELEBİLİR”
Küçükkaya, "Yolsuzluk haftası hakkında birileri çıkıp halka bir şeyler söyler de ondan mı korkuyorlar? Bize uygulanan bu baskı ve engelleme bizim yapacağımız çalışmalar konusunda bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Sabancı’da yapılacak etkinlik ile toplanacak kitaplarla köy okullarına kütüphane kurulacak. Tüm İzmit halkını salı günü yapılacak Haluk Levent konserine davet ediyoruz. Konsere Mustafa Balbay ve milletvekillerinin de katılmasını bekleniyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat