Özdilek

Güncel

İspirliler Karabacak’ı ziyaret etti

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı ziyaret eden Darıca İspirliler Dernek Başkanı Turgut Ceylan ve beraberindekiler, görevinde başarılar dileyerek derneğe olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

13 Nisan 2014 Saat: 17:50
İspirliler Karabacak’ı ziyaret etti
İspirliler Karabacak’ı ziyaret etti

Darıca İspirliler Dernek Başkanı Turgut Ceylan ve yöneticileri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti. Başkan Turgut Ceylan, geçtiğimiz aylarda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Başkan Karabacak’ın kestiği kurdeleyle açılışını yaptıkları yeni dernek binalarında yeni projelerle üyelerine hizmet vereceklerini söyledi.

Ziyarette sözlerine devam eden Turgut Ceylan, “Darıca’da İspirliler Derneği olarak yapacağımız faaliyetlerle adımızdan çok söz ettireceğiz. Doğduğu yeri terk edip, doyduğu yere gelen hemşerilerimize bir kapı, bir ev olacak olan derneğimiz her zaman olduğu gibi bundan sonra da kimsesizin kimi olmaya devam edecek” diyerek Başkan Karabacak’a bugüne kadar derneklerine verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat