Özdilek

Güncel

Vali Güzeloğlu Bizimköy’e konuk oldu

KSO öncülüğünde kurulan Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu ağırladı. Vali Güzeloğlu üretim tesisini gezdi, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

1 Aralık 2014 Saat: 15:01
Vali Güzeloğlu Bizimköy’e konuk oldu
Vali Güzeloğlu Bizimköy’e konuk oldu

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Sanayi Odası (KSO) öncülüğünde Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi, Türk Anneler Derneği ve Milletlerarası Lions Kulübü Derneği ile Avrupa Birliği’nin desteğiyle kurulan ve engellilerin üretim sürecine katılımları, kendi ekonomik ihtiyaçlarını karşılar duruma gelmelerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Güzeloğlu’na, Vali Yardımcısı Abdullah Etil, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İş Kur İl Müdürü Öztekin Kaşukci ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

 

YÜZDE 85’İ ENGELLİ BİREY
Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar ve KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Güzeloğlu 64’ü engelli olmak üzere 76 personelin üretim yaptığı, Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi’nde faaliyet gösteren tekstil, sera ve mantar atölyelerini gezerek, engelliler ile yakından ilgilendi ve onlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi. Bilindiği üzere Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi; çalışanlarının yüzde 85’i engellilerden oluşan ve mantardan meyve sebzeye kadar birçok ürünü yetiştiren bir sosyal proje.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat