Özdilek

Güncel

Muhammet Öztürk’ten Açıklama Geldi

İzmit Belediyesi Kültür Müdürü Muhammet Öztürk'ün FETÖ operasyonları kapsamında Valilik'ten yazılı kararname ile görevden alınmıştı.

12 Ağustos 2016 Saat: 11:11
Muhammet Öztürk’ten Açıklama Geldi
Muhammet Öztürk’ten Açıklama Geldi

Muhammet Öztürk’ün açıklaması şöyle     

  Şahsım ile ilgili başlatılan soruşturma hakkında  kamuoyunu aydınlatmak amacıyla bu  açıklamayı yapmak zorunlu olmuştur.  

   Bilindiği üzere; ülkemiz, 15 Temmuzda kara bir gün    yaşamış ve millet iradesine kast eden hainlerin darbe kalkışmasına tanıklık etmiştir. Milletimiz için bir  varlık-yokluk mücadelesi anlamına da gelen bu hain girişim, Milletimizin feraseti ve canı pahasına ortaya   koyduğu kahramanca mücadeleyle geri  püskürtülmüştür.  Artık Devletimiz, bu hain terör odağını tümüyle  tasfiye etmek üzere neredeyse tüm kişi ve kurumları mercek altına alarak araştırma ve soruşturma  faaliyetlerine başlamıştır.   Bu araştırma ve soruşturma sürecini devletimizin bekası  için son derece gerekli olduğunu düşünüyorum.Dolayısıyla şahsımın da bu kapsamda incelemeye alınmasını gayet normal bulduğumu ve saygıyla karşıladığımı ifade etmek isterim.

     Hakkımda açılan soruşturma konusu ise; iki çocuğumdan birinin Erkul kolejinde eğitim hayatına başlayıp 17/25 Aralıktan sonra da aynı okula devam etmesidir. Bunun  nedeni de; 2014-2015 eğitim sezonunda farklı bir okula kayıt yaptırmış olsak da, oğlumun yeni okulunda arkadaşlarıyla uyum sorunu yaşaması sebebiyle 3 ay sonra tekrar Erkul Kolejine dönmek zorunda kalmamızdan  kaynaklanmıştır. Önümüzdeki yıl olan 2016-2017 eğitim dönemi için ise farklı bir okula kaydı yaptırılmıştır.  Kamuoyunun bilgisine arz ederim.

  Muhammet ÖZTÜRK

İzmit Belediyesi

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat