Özdilek

Güncel

CHP Başiskele Gençlik Kolları belli oldu

Cahide Selin Aydın’ın istifasının ardından CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Erdi Pekyavaş, ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıyla görevi devraldı.

21 Ağustos 2014 Saat: 13:03
CHP Başiskele Gençlik Kolları belli oldu
CHP Başiskele Gençlik Kolları belli oldu

Başiskele İlçe Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, CHP Başiskele Belediye Başkan adayı Av. Aysun Oğuz Kılınç, CHP Başiskele İlçe Başkanı Muharrem İnce, Başiskele İlçe Yöneticileri ve İl Gençlik Kolları yöneticileri katıldı.


ANLAYIŞ DEĞİŞECEK

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan’ın Ankara’da bulunması sebebiyle katılamadığı toplantıya, gençlik kolları il sekreteri Neslihan Merve Aktaş vekalet etti. Gençlik Kolları il yöneticiliği görevine yeni geldiklerini hatırlatan Aktaş “Biz Kocaeli gençliği olarak ‘Ben’ anlayışını yıkmaya, Biz anlayışını yaratmaya geldik” dedi.

 

DEVRİM BAŞİSKELE’DEN BAŞLAYACAK

Kocaeli’de devrimin Başiskele’den başlayacağını belirten Aktaş “Çalışmaktan başka ne çaremiz ne yolumuz var. Başiskele Gençlik Kollarından beklentimiz genç üye sayısını arttırarak çalışmalarına daha büyük bir coşku ve enerjiyle devam etmeleridir. Daha önceki gençlik kolları başkanları Engin Arslan ve Cahide Selin Aydın’a da bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz” iafdelerini kullandı.

 

CHP BAŞİSKELE GENÇLİK KOLLARI KADROSU

Erdi Pekyavaş Başkanlığı’nda Başiskele Gençlik Kolları Yöneticiliği’ne Dilara Gürbüz, Fırat Yiğit, Ozan Budak, Murat kurşun, Mehmet Yiber, Berkay Yılmaz, Nadir Bayrak, Erhan Mimiroğlu ve Gökhan Sarı atanmıştır. Arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. Göreve atanan Erdi Pekyavaş ise Başiskele’nin kayıp bölge olarak görüldüğünü ancak ilçeyi yeniden solun kalesi yapacaklarını belirtti.

 

“GENÇLERİN ENERJİSİ BİZE YANSIYOR”

CHP Başiskele İlçe Başkanı Muharrem İnce ise karşısında gördüğü gençlerin enerjisinin kendisini heyecanlandırdığını ve bu enerjinin kendilerine de yansıdığını belirtti ardından konuşan Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker ise “12 Eylül dönemine kadar Türkiye gençliği iyi bir gençlikti. O dönemde yapılanlarla gençliği iyigidişatından koparmaya çalıştılar ve başardılar da. Ancak bugün gördüğüm tablo iyi gidişatın yeniden canlandığını bana gösterdi”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat